SportKraft PU käsipaino

16,90290,00

SportKraft PU käsipaino on erittäin vahva ja kulutusta kestävä premium mallin käsipaino! Täysin hajuton ja huippumateriaaleista valmistettu tuote.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

SportKraft PU käsipaino

SportKraftin uusi polyuretaanipinnoitettu käsipaino on käsipainojen premium luokkaa! Tämä uusi ja erittäin hyvännäköinen malli on nyt saatavilla verkkokaupastamme!

Uudet polyuretaanipäällystetyt käsipainomme ovat todella korkealaatuisesta polyuretaaniyhdistelmästä tehtyjä. Tämä pinnoite tarjoaa käsipainolle optimaalisen kovuusasteen ja joustavuuden samanaikaisesti, lisäten käyttöikää.

PU takaa tuotteella erinomaisen käytön- ja kulumisen keston, joka on saatu aikaan optimaalisella kovuus- ja joustoasteella. Polyureetanipinnoite varmistaa todella suuren vetolujuuden, jonka ansiosta pinta ei halkeile, hilseile tai kulu kuten edullisimmissa malleissa on mahdollista.

Nämä erityisesti kuntosalikäyttöön suunnitellut käsipainot on valmistettu laadukkaasta teräksestä. Polyuretaanituotteet sopivat erityisesti kuntosaleille ja kuntokeskuksiin, sen ERITTÄIN pitkän käyttöiän takia. Tämä malli on suunniteltu kestämään. PU käsipainot ovat myös premium vaihtoehto kotikäyttöön ja kotisaleille niille, jotka haluavat vain parasta.

PU tuotteen etuna myös perinteisiin kumitettuihin on hajuttomuus ja pinta, josta ei väri irtoa. Etuihin kuuluu Iskunkestävyyden lisäksi myös hankauksen kesto. Myöskään pintaan ei tule nostokäytössä jälkiä kuten halvemmissa malleissa.

Käsipainon päät on mekaanisesti kiinnitetty kahvaan, jotta päädyt ei löysty tiputuksista huolimatta. Kahva osa sinkittyä terästä ja se on valmistettu pitävällä karhennuksella, jotta paino kestää tukevasti otteessa. Otekahva on 14cm pitkä ja halkaisija on 32mm,

SportKraft käsipainon malli on tarkkaan valittu sopivan leveäksi. Leveät painopäät ovat eduksi erityisesti suurimmissa painoissa, jotta kokonaispituus ei mene liian suureksi ja ettei käyttö muutu vaikeaksi ja epäergonomiseksi.

Käsipainot on valmistettu kokonaan täysteräksestä. Painot ovat erittäin kestäviä ja materiaali pinnasta silkinpehmeää. Värinpitävä ja vastustuskykyinen värin haalistumiselle. Lisäksi materiaali ei muodosta ulospäin kemiallisia höyryjä / hajuja.  Täysteräs käsipaino on mekaanisesti liitetty ja hitsattu, joten se ei katkea tai löysty.

Käsipainot myydään yksittäin

SportKraft PU käsipaino – Ominaisuudet

  • Erittäin vahva ja kulutusta kestävä PU pinnoite
  • Kulutusta kestävä
  • Hajuton
  • Kahvan pituus 14cm
  • Kahvan halkaisija 32mm
  • Pitkäikäinen

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

2.5kg, 5kg, 7.5kg, 10kg, 12.5kg, 15kg, 17.5kg, 20kg, 22.5kg, 25kg, 27.5kg, 30kg, 32.5kg, 35kg, 37.5kg, 40kg, 42.5kg, 45kg, 47.5kg, 50kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft PU käsipaino”