SportKraft polvituet 1-ply

29,00

SportKraft polvituet on vahva ja edullinen tuote, joka tukee, lämmittää polviasi ja suojaa lihaksiasi. Tämä malli hengittää toisin kuin neopreenistä valmistetut

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

SportKraft on tuonut markkinoille uuden, edullisemman ja kestävän polvi- ja kyynärtuki malliston!

SportKraft polvituet 1-ply

SportKraft polvituet on kutomalla valmistettu tuote, jossa on käytetty polyesteria, puuvillaa ja elastaania. Tämän yhdistelmän avulla nämä polvituet hengittävät toisin kuin vastaavat neopreenistä valmistetut. Erikoistilauksena valmistimme nämä polvitukimallit täysipituisina eli 30cm pitkänä. Vastaavissa tuotteissa pituus tippuu rajusti koossa alaspäin mentäessä.

Hengittävyys takaa käyttömukavuutta silloin kun tukia halutaan pitää päällä koko harjoituksen ajan ja on muutenkin helpompi käyttää ja pukea päälle.Tämän lisäksi kudottu malli ei päästä niveltä kuumenemaan liikaa ja ne on helpompi pukea päälle, vaikka valikoisit tiukan koon.

Elastaani mahdollistaa myös saman mallin käytön, niin polvessa kuin käsissäkin, koska tuote on venyvä ja antaa myös paremman kompression kuin neopreeni mallit. Malli sopii myös käytettäväksi fysikaalisena tukena, vaikka koko päivän, kun valitaan yhtä suurempi koko, kuin taulukko ohjeistaa.

Käyttäessäsi pitkää polvitukea kädessä, koita taittaa tuen päädyt kaksinkerroin. Näin saat hyvän kompression kyynärvarteen ja hauiksen alueelle.

Valikoimastamme löydät 1- ja 2-kerroksiset malit käyttötarpeen mukaan. 1-kerroksinen antaa mukavan tuen ja kompression, jonka avulla lihas toimii paremmin. Kompressio myös poistaa/lieventää tutkitusti kiputiloja lihaksista ja nivelistä. Tärkein tietysti, että nivelesi pysyvät lämpiminä koko harjoituksen ajan ”ylikuumenematta”.

2-kerroksisessa mallissa on nimensä mukaisesti kudottu kaksi tukea päällekkäin, joka lisää tukea, kompressiota ja antaa hyvän potkun esimerkiksi kyykyissä, kun valikoit tiukan mallin. Jäykemmästä rungosta johtuen valmistimme 2-kankaisen mallin vain polvituki versiona, sillä mielestämme se oli liian jämäkkä käytettäväksi kyynärpäissä.

Tämä tuote on oikea valinta, kun haluat itsellesi laadukkaat polvenlämmittimet, jotka sopivat kaikkiin liikkeisiin. Tämä tuote ei ole, niin paksu tai tukeva kuin SlingShot STrong malli.

SportKraft polvituet myydään pareittain!

Ominaisuudet:

  • Hinta vain 29e/pari
  • Hengittävä materiaali
  • Koot XS – 4XL
  • Kestävät tuplaompeleet
  • Voit käyttää samaa tuotetta kyynärpäissä ja polvissa
  • Kompressiota tuottava

 

Mittaa polven ympärys polven keskeltä jalka suorana.

Koko Treenikoko Tiukkakoko
XS 24-27cm 27-30cm
S 27-30cm 31-34cm
M 31-34cm  35-38cm
L  35-38cm 39-42cm
XL 39-42cm 43-46cm
2XL 43-46cm 47-50cm
3XL 47-50cm 51-54cm
4XL 51cm -> 55cm ->

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta, Sininen

Koko

XS, S, S/M, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft polvituet 1-ply”