Ale!

SportKraft Yleistanko 650, punainen

250,00

SportKraft Yleistanko 650 sopii, niin voimailuun, toiminnalliseen harjoitteluun kuin perinteiseen saliharjoitteluunkin!

Varastossa

Kuvaus

SportKraft Yleistanko 650, punainen

Yleistanko, joka palvelee kaikenlaista harjoittelua ja treenaamista, niin perusliikkeistä, crosfitt-, voimanosto-, ja painonnostoharjoitteluun!

Tämä tanko on erittäin hyvä valinta saleille, sillä se palvelee useita eri lajien harjoittelijoita samalla säästät tankohankinnoissa.

Kuten myös muissa tuotteissa, niin tässäkin SportKraft haluaa tarjota erilaisen ja parannellun vaihtoehdon. Tämän tangon laakerointi on pelkkien pronssipuslien lisäksi valmistettu kuudella neulalaakerilla, jota harvemmin näkee yleistangoissa valmistuskustannuksien takia.

Hyvä ja kestävä laakerointi on eduksi painonnosto ja crossfit harjoittelussa, jossa tangon pään pitää pyöriä liukkaasta nopeissa liikkeissä.

SportKraft Yleistanko 650 tarjoaa molemmat merkinnät (painonnosto ja voimanosto) samassa tangossa, joka lisää käytön helppoutta.

SportKraft yleistanko 650, punainen 2

Tangon erikoisteräs on valittu voimanosto- ja painonnostotangon väliltä. Tämä valinta antaa tangolla sopivan jouston tiputuksia ja toiminnallista harjoittelua varten, mutta myös tarpeeksi jäykkyyttä raskaisiin nostoihin kuten kyykkyihin, penkkipunnerrukseen ja maastavetoihin.

Oikealla viimeistelyllä ja teräsvalinnalla saimme tangolle huikean 190k PSI vetolujuuden ja 650kg kapasiteetin. Jos tämä ei riitä, niin tutustu markkinoiden vahvimpaan SportKraft yleistanko 700 malliin täältä!

Korkea kapasiteettu takaa sen, että tanko säilyttää ominaisuutensa myös isommilla kuormilla.

Yleistangon pinnoitte on paras ja kestävin eli keraaminen (Cerakote) pinnoite, joka on tämän hetken paras korroosiota ja kulutusta vastaan.

Yleistanko 650 mallia saat 2 eri värissä! Valikoimaamme kuuluu sininen ja punainen malli, mustilla päädyillä.

SportKraft Yleistanko 650, punainen – Ominaisuudet:

  • Paino: 20kg
  • Pituus 220cm
  • Halkaisija 28mm
  • Vetolujuus 190.000 PSI
  • Kapasiteetti 650kg
  • Yleistanko
  • Pinnoite Cerakote
  • 8 neulalaakeria
  • Otemerkinnät 810 ja 910 mm

 

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Yleistanko 650, punainen”