Titan Velocity w/s, IPF hyväksytty

199,00

Titan Velocity w/s on IPF hyväksytty maastanostotrikoo sumotyyliin. Maailman suosituin maastanostopuku, jolla on tehty eniten maailmanennätyksiä voimanostossa!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Titan Velocity w/s

Titan Velocity w/s maastanosto trikoo sumovetoon, tällä puvulla saat vetosi uuteen lukemiin!

Titan on tämän hetken ykkönen ja maailman suosituin merkki IPF kilpailuissa ympäri maailman, eikä ihme. Titanin kankaat ja ompeleet kestävät ja niitä suojaa markkinoiden paras takuu nostovarusteille.

Titan Velocity on testattu maailmalla yli 400 maastavedoilla ja tällä trikoolla on rikottu eniten voimassa olevia maailmanennätyksiä.

Yksi viimeisimmistä on Marianne Kososen tekemä huikea 212.5kg maastaveto vain alle 52kg sarjaan ja Krzysztof Wirbicking 418kg alle 105kg sarjaan.

Tämä puku on rakennettu siten, että se antaa mahdollisimman suuren ”potkun” lattiasta noston loppuun saakka. Patentoitu malli ja ylös nostettu rintapala antavat tukea, niin vaaka- kuin pystysuunnassakin ja auttaa pitämään asennon tiukkana noston ajan.

Pukuun on käytetty kahta eri kangasta, jotta parhaat ominaisuudet saadaan esille. NGX Super+ kangas tuo tukea ja on markkinoiden vahvin ja siitä asteen venyvämpi NGX+ kangas tuo tarvittavaa joustoa, jota tulee olla maastanostopuvussa.

Kaksi eri mallia, toinen sumovetoon ja toinen kapeaan. Sumotyylin trikoossa lahkeiden leikkaus on sivuille, joka auttaa sinua saamaan mahdollisimman hyvän asennon ilman, että polvet painuisivat sisään. Erityisesti nostajille, joilla on vahvat jalat ja lantio.

  • Made in USA
  • IPF hyväksytty
  • Markkinoiden paras takuu
  • Patentoitu malli
  • Sumotyylin maastavetoon

 

Kokotaulukko:

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Varusteen koko

30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Titan Velocity w/s, IPF hyväksytty”