Ale!

SportKraft CAMO rannesiteet, 3 eri väriä

5,006,00

SportKraft CAMO rannesiteet ovat edullinen ja hyvä vaihtoehto, niin aloittelijalle kuin kokeneellekin nostajalle kaikenlaiseen saliharjoitteluun!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

SportKraft CAMO rannesiteet

SportKraft CAMO rannesiteet ovat perussiteet kaikkeen voimaharjoitteluun. Halusimme valmistaa tuotteen, joka ei ole liian jäykkä käytettäväksi apuliikeharjoittelussa tai esimerkiksi olympianostoissa, mutta jossa riittää venyvyyttä, jotta ne saadaan tarpeeksi tiukalle suurempiin nostoihin.

CAMO sidettä löydät kolmea eri väriä ja kahta pituutta. Väreistä voit valita haluamasi, joko kirkkaan sinisen, pinkin tai perinteisen army green camo kuvion. Sidettä on saatavilla 50 ja 60cm pituisena. Jokaisessa mallissa on pitävät tarrat ja peukaloille silmukat, jotka pitävät rannetuen paikallaan ja jotta kiristäminen on helpompaa.

Siteen runko on valmistettu ns. original materiaalista, mikä mahdollistaa sen monipuolisen käytön. Jäykkärunkoisimmat siteemme joutuu vetämään tiukalle, että ne pysyvät päällä tukevasti. Näitä voit käyttää löysällä ja silti saat niistä tukea ja lämpöä ranteelle. Materiaalin venyvyys taas antaa mahdollisuuden tiukata sidettä paljon suurempiin- ja maksiminostoihin.

Tämä on edullinen ja hyvä vaihtoehto, niin aloittelijalle kuin harjaantuneemmallekin nostajalle!

Tämä vastaa jäykkyydeltään Titanin Red Devil sidettä

Ominaisuudet:

  • 2 pituutta
  • 3 eri väriä
  • Joustava runko
  • Sopii kaikkeen harjoitteluun
  • Edullinen ja kestävä tuote

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

pinkki, Sininen, Valkoinen, Vihreä

Pituus

19,5"/50cm, 24"/60cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft CAMO rannesiteet, 3 eri väriä”