fbpx

SportKraft kyynärtuet 1-ply

29,00

SportKraft kyynärtuet on vahva ja edullinen tuote, joka tukee, lämmittää niveltä ja suojaa lihaksiasi. Tämä malli hengittää toisin kuin neopreenistä valmistetut

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

SportKraft on tuonut markkinoille uuden, edullisemman ja kestävän polvi- ja kyynärtuki malliston!

SportKraft kyynärtuet 1-ply

SportKraft kyynärtuet on kutomalla valmistettu tuote, jossa on käytetty polyesteria, puuvillaa ja elastaania. Tämän yhdistelmän avulla nämä tuet hengittävät toisin kuin vastaavat neopreenistä valmistetut. Tässä mallissa tuotteen pituus suurenee, kun valitaan suurempi koko

Hengittävyys takaa käyttömukavuutta silloin kun tukia halutaan pitää päällä koko harjoituksen ajan ja on muutenkin helpompi käyttää ja pukea päälle. Tämän lisäksi kudottu malli ei päästä niveltä kuumenemaan liikaa ja ne on helpompi pukea päälle, vaikka valikoisit tiukan koon.

Elastaani mahdollistaa myös saman mallin käytön, niin polvissa kuin käyynärpäissäkin, koska tuote on venyvä ja antaa myös paremman kompression kuin neopreeni mallit.

Valikoimastamme löydät 1- ja 2-kerroksiset mallit käyttötarpeen mukaan. 1-kerroksinen antaa mukavan tuen ja kompression, jonka avulla lihas toimii paremmin. Kompressio myös poistaa/lieventää tutkitusti kiputiloja lihaksista ja nivelistä. Tärkein tietysti, että nivelesi pysyvät lämpiminä koko harjoituksen ajan ”ylikuumenematta”. Tämä tuote sopii erinomaisesti kaikkiin punnerrusliikkeisiin ja apuliikkeisiin, joissa kädet ja kyynärnivel on rasituksella.

2-kerroksisessa mallissa on nimensä mukaisesti kudottu kaksi tukea päällekkäin, joka lisää tukea, kompressiota ja antaa hyvän potkun esimerkiksi kyykyissä, kun valikoit tiukan mallin. Jäykemmästä rungosta johtuen valmistimme 2-kankaisen mallin vain polvituki versiona, sillä mielestämme se oli liian jämäkkä käytettäväksi kyynärpäissä.

Tämä tuote on oikea valinta, kun haluat itsellesi laadukkaat kyynärlämmittimet, jotka sopivat kaikkiin liikkeisiin. Tämä tuote ei ole, niin paksu tai tukeva kuin SlingShot STrong malli.

SportKraft kyynärtuet myydään pareittain!

Ominaisuudet:

  • Hinta vain 29e/pari
  • Väri: Musta
  • Hengittävä materiaali
  • Koot XS – 4XL
  • Kestävät tuplaompeleet
  • Voit käyttää samaa tuotetta kyynärpäissä ja polvissa
  • Kompressiota tuottava

 

Mittaa hauiksesi ympärys jännitettynä isoimmasta kohdasta.

Koko Hauiksen ympärys jännitettynä
XS  alle 30cm
S  31-34cm
M  35-38cm
L 39-42cm
XL 43-46cm
2XL 47-50cm
3XL 51-54cm
4XL 55cm ->

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

XS, S, S/M, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft kyynärtuet 1-ply”