SlingShot Full Boar

79,90

Full boar sling shot on ylävartaloa tukeva väline jolla voit käyttää suurempia painoja penkkipunnerruksessa.  Full Boar SlingShotissa hihat kapenevat kohti kyynärpäitä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

SlingShot Full Boar

Nyt meiltä yksinoikeudella Suomesta!

SlingShot® Full Boar, Tämä malli asettuu rinnalle vaakatasoon enemmän ja sitä voi pitää ylempänä olkavarsissa. Sama materiaali kuin Original SlingShot ´ssa mutta kapevan hihan johdosta vipua on hieman enemmän. Tämä malli siis tukee nostoa enemmän alusta loppuun asti!

SlingShot on ylävartaloa, erityisesti rinnan ja hartian aluetta tukeva väline minkä avulla voit käyttää suurempia painoja erityisesti penkkipunnerruksessa. SlingShot toimii myös dippipunnerruksissa, ylä- ja alaviistopenkissä, etunojapunnerruksissa sekä luonnollisesti penkkipunnerruksissa eri oteleveyksillä ja erilaisilla tangoilla

SlingShot on myös erinomainen työkalu, kun tarvitaan vaihtelua harjoitteluun, joka on yleensä avain jatkuvaan kehitykseen. Voit kehittää penkin loppuojennusta, saat ylikuormitettua nostoasi, koska SlingShot mahdollistaa suurempien kuormien käytön. Usea nostaja on saanut kadoksissa olleen kehityksen takaisin nousuun tämän tuotteen avulla!

Original on malliston toiseksi vahvin ja sitä suositellaan keskitason ja kokeneille nostajille. Tämä malli on molempien raw ja varustenostajien suosiossa ja se toimii myös kaikissa kehonpainolla suoritettavissa liikkeissä kuten punnerruksissa ja dipeissä.

SlingShot ehkäisee erityisesti hartiaseudun ja rinnan alueen vammoja. Sen avulla on moni nostaja jo nyt saanut kauan kadoksissa olleen punnerrusvoiman uuteen nousuun. SlingShot toimii kuten keho luonnollisesti, ilman puristavaa kuosia.

Tuotteen kehittäjä Mark Bell on maailmanluokan nostaja, 247,5 raakapenkki 110-kiloisena ja 387,5 kiloa paidalla 130 kilon painoisena puhuvat puolestaan. SlingShotin avulla voit nostaa turvallisesti ilman kipuja. Se on helppo pukea ja auttaa pitämään oikean nostotekniikan. SlingShot sopii kaikille iästä, koosta tai tulostasosta riippumatta.

SlingShot Full Boar – Ominaisuudet:

  • Tukea moniin eri liikkeisiin
  • Level 4 jäykkyys: Tämä mallin avulla voit käsitellä n.15-20% suurempia rautoja penkkipunnerruksessa
  • Vahvistaa asentoa penkissä, suojaa ja vie olkapäiden ja rinnan kiputiloja pois.
  • Pystyt ylikuormittamaan harjoitustasi ja samalla se suojaa ja ehkäisee lihasrepeämiä ja loukkaantumisia
  • Sopiva maksimi- ja toistoharjoitteluun
  • 5 eri kokoa
  • Lisätietoa harjoittelusta tästä linkistä

Meiltä löydät myös SlingShotin valmistamat maailman parhaat kyynär- ja polvituet!

SlingShot toimii kuten keho luonnollisesti, ilman puristavaa kuosia. Käyttö on helppoa. Pue SlingShot niin että toinen lenkki on kyynärpään alapuolella ja toinen yläpuolella. SlingShot Original koon saat helposti oheisesta taulukosta:

Koko Kehonpaino
M Alle 63kg
L 63kg – 82kg
XL 82kg – 100kg
2XL 100kg – 135kg
3XL +135kg

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

L, XL, 2XL, 3XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SlingShot Full Boar”