Deluxe Yhden käden kahva

49,90

Varastossa

Kuvaus

Deluxe Yhden käden kahva

Deluxe taljakahvamallisto tarjoaa markkinoiden parhaat, vahvimmat ja viimeistellyt taljakahvat kovaan harjoitteluun ja niille, jotka etsivät vain parasta. Tässä mallistossa on huomioitu ergonomia, laatu ja kestävyys, jotta käyttö olisi mahdollisimman käytännöllistä ja pitkäikäistä.

Deluxe Yhden käden kahva on monitoimityökalu, jolla teet huikean määrän erilaisia liikkeitä. Liikevalikoima on lähes rajaton, ojentaja-, hauis-, selkä-, ja rintaharjoitteet, niin yhdellä kuin kahdella kädellä kaikissa taljoissa. Voit yhdistää myös kaksi näitä kahvoja ylä- tai alataljoihin tehdäksesi kahden käden soutuja.

Kahvaosa on luonnollisesti karhennettu ja se on myös pyörivä, jotta liikkeiden suorittaminen olisi mahdollisimman sujavaa. Tämä yhdistettynä kahvan laakeroituun kiinnitykseen, tekee tästä mallista ylivoimaisen tuotteen luokassaan.

Tämä taljakahva laakeroidulla keskiosalla,  karhennetulla tanko-osalla ja sen erittäin vahva kiinnitys tekevät tästä tuotteesta markkinoiden laadukkaimman mallin

Huom! Deluxe taljakahvojen laakeri on oikea laakeri, eikä perinteinen holkitettu nivel kuten halvemmissa malleissa

Deluxe Yhden käden kahva 2

Tämä tuote sopii kaikkiin ylätaljoihin, alataljoihin ja ristitaljoihin. Kiinnitä haka vahvaan välirenkaaseen ja kahva on valmis käytettäväksi. Normaalia painavampi runko ja laadukas laakerointi takaavat pehmeän ja sulavan liikkeen koko suorituksen ajan

SportKraft verkkokaupan Deluxe-sarjan tuotteet on valmistettu erityisesti kovaan ja vaativaan harjoitteluun, niin kuntokeskuksissa kuin kotona. Nämä ovat paras valinta saleille, joissa tarvitaan erityisen vahvoja tuotteita ja kotisalien omistajille, jotka haluavat panostaa laatuun.

Deluxe Yhden käden kahva – Ominaisuudet

  • Markkinoiden tukevin malli
  • Pulverimaalattu
  • Pyörivä kahva
  • Karhennettu tanko-osa
  • Laakeroitu
  • Tasapainoitettu
  • Vahva ja helppo kiinnitys

Lisätiedot

Paino 10 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Deluxe Yhden käden kahva”