SlingShot Original

69,00

SlingShot Original on ylävartaloa, erityisesti rinnan ja hartian aluetta tukeva väline. Sen avulla voit käyttää suurempia painoja erityisesti penkkipunnerruksessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

SlingShot Original

Nyt meiltä yksinoikeudella Suomesta!

SlingShot Original  avulla voit käyttää suurempia painoja erityisesti penkkipunnerruksessa. SlingShot toimii myös dippipunnerruksissa, ylä- ja alaviistopenkissä, etunojapunnerruksissa sekä luonnollisesti penkkipunnerruksissa eri oteleveyksillä ja erilaisilla tangoilla.

SlingShot on myös erinomainen työkalu, kun tarvitaan vaihtelua arjoitteluun, joka on yleensä avain jatkuvaan kehitykseen. Voit kehittää penkin loppuojennusta, saat ylikuormitettua nostoasi, koska SlingShot mahdollistaa suurempien kuormien käytön. Usea nostaja on saanut kadoksissa olleen kehityksen takaisin nousuun tämän tuotteen avulla!

Original on malliston toiseksi kevyin ja suosituin versio ja se käy kaikille, niin aloittelijasta ammattilaiseen. Tämä malli on molempien raw ja varustenostajien suosiossa ja se toimii myös kaikissa kehonpainolla suoritettavissa liikkeissä kuten punnerruksissa ja dipeissä.

sling shot® original

SlingShot Original on RAW ja varuste nostajien suosikki. Se ehkäisee erityisesti hartiaseudun ja rinnan alueen vammoja. Sen avulla on moni nostaja jo nyt saanut kauan kadoksissa olleen punnerrusvoiman uuteen nousuun.

Tuotteen kehittäjä Mark Bell on maailmanluokan nostaja, 247,5 raakapenkki 110-kiloisena ja 387,5 kiloa paidalla 130 kilon painoisena puhuvat puolestaan. SlingShotin avulla voit nostaa turvallisesti ilman kipuja. Se on helppo pukea ja auttaa pitämään oikean nostotekniikan. SlingShot sopii kaikille iästä, koosta tai tulostasosta riippumatta.

SlingShot Original – Ominaisuudet:

  • Tukea moniin eri liikkeisiin
  • Level 3 jäykkyys: Tämä mallin avulla voit käsitellä n.10-15% suurempia rautoja penkkipunnerruksessa
  • Vahvistaa asentoa penkissä, suojaa ja vie olkapäiden ja rinnan kiputiloja pois.
  • Pystyt ylikuormittamaan harjoitustasi ja samalla se suojaa ja ehkäisee lihasrepeämiä ja loukkaantumisia
  • Sopiva maksimi- ja toistoharjoitteluun
  • 5 eri kokoa
  • Lisätietoa harjoittelusta tästä linkistä

Meiltä löydät myös SlingShotin valmistamat maailman parhaat kyynär- ja polvituet!

SlingShot toimii kuten keho luonnollisesti, ilman puristavaa kuosia. Käyttö on helppoa. Pue SlingShot niin että toinen lenkki on kyynärpään alapuolella ja toinen yläpuolella. SlingShot Original koon saat helposti oheisesta taulukosta:

Koko Kehonpaino
M Alle 63kg
L 63kg – 82kg
XL 82kg – 100kg
2XL 100kg – 135kg
3XL +135kg

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

camo, Punainen

Koko

M, L, XL, 2XL, 3XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SlingShot Original”