SlingShot MadDog

84,90

SlingShot MadDog on kaksinkertaisesta materiaalista tehty, ’tuplavahva’ SlingShot, jolla haetaan ylikuormitusta suuria nostoja varten!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

SlingShot MadDog  – meiltä yksinoikeudella Suomesta!

SlingShot MadDog on malliston vahvin ja jäykin malli! Se on tehty kokeneille nostajille, jotka haluavat ylikuormittaa nostot maksimaalisesti ja saada mahdollisimman suuren kontrastin noston ala- ja yläasennon välille! Tämä tuote vaatii osaamista myös nostajalta itseltään!

SlingShot on ylävartaloa, erityisesti rinnan ja hartian aluetta tukeva väline minkä avulla voit käyttää suurempia painoja erityisesti penkkipunnerruksessa. SlingShot toimii myös dippipunnerruksissa, ylä- ja alaviistopenkissä, etunojapunnerruksissa sekä luonnollisesti penkkipunnerruksissa eri oteleveyksillä ja erilaisilla tangoilla

Tämä tuote on myös erinomainen työkalu, kun tarvitaan vaihtelua harjoitteluun, joka on yleensä avain jatkuvaan kehitykseen. Voit kehittää penkin loppuojennusta, saat ylikuormitettua nostoasi, koska SlingShot mahdollistaa suurempien kuormien käytön. Usea nostaja on saanut kadoksissa olleen kehityksen takaisin nousuun tämän tuotteen avulla!

Maddog on erityisesti varustenostajien suosiossa, mutta se toimii myös raw nostajille, jotka käsittelevät raakana +180kg painoja

Tämä Mark Bell`in edesmenneen veljen Miken mukaan nimetty panta ei ole aloittelijoille vaan vaatii käyttäjältään enemmän. Suositteleme että punnerrat vähintään kehonpainosi, mieluummin 1,5 kertaisesti ennen kuin otat MadDogin. Muussa tapauksessa Original SlingShot parempi valinta. Mikäli joudut miettimään niin valitse Original SlingShot tai Slingshot Full Boar !

SlingShot MadDog suosituskoot: ( jos olet yli 190cm pitkä tai sinulla on todella paksu kyynärvarret niin ota yksi koko suurempi.

  • Penkkipunnerruksen ylikuormittamiseen
  • Level 5 jäykkyys:  Tämä mallin avulla voit käsitellä n.20-25% suurempia rautoja penkkipunnerruksessa
  • Tätä mallia tulisi käyttää vasta +180kg painoissa. Suositellaan +200kg raw punnertajille
  • Erinomainen valinta punnertajille, jotka haluavat viedä harjoittelun uudelle tasolle
  • 4 eri kokoa (3xl tulossa!)
  • Sopiva maksimi- ja toistoharjoitteluun
  • Lisätietoa harjoittelusta tästä linkistä

Meiltä löydät myös SlingShotin valmistamat maailman parhaat kyynär- ja polvituet!

SlingShot toimii kuten keho luonnollisesti, ilman puristavaa kuosia. Käyttö on helppoa. Pue SlingShot niin että toinen lenkki on kyynärpään alapuolella ja toinen yläpuolella. SlingShot Original koon saat helposti oheisesta taulukosta:

Koko Kehonpaino
L 63kg – 82kg
XL 82kg – 100kg
2XL 100kg – 135kg
3XL +135kg

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Väri

Harmaa, Musta

Koko

L, XL, 2XL, 3XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SlingShot MadDog”