fbpx

SlingShot MadDog

84,90

SlingShot MadDog on kaksinkertaisesta materiaalista tehty, ’tuplavahva’ SlingShot, jolla haetaan ylikuormitusta suuria nostoja varten!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

SlingShot MadDog  – meiltä yksinoikeudella Suomesta!

SlingShot on ylävartaloa, erityisesti rinnan ja hartian aluetta tukeva väline minkä avulla voit käyttää suurempia painoja erityisesti penkkipunnerruksessa. SlingShot toimii myös dippipunnerruksissa, ylä- ja alaviistopenkissä, etunojapunnerruksissa sekä luonnollisesti penkkipunnerruksissa eri oteleveyksillä ja erilaisilla tangoilla. SlingShotista on tullut nopeasti sekä RAW että paita nostajien suosikki sillä se toimii myös penkkipaidan kanssa.

Tuotteen kehittäjä Mark Bell on maailmanluokan nostaja, 247,5 raakapenkki 110-kiloisena ja 387,5 kiloa paidalla 130 kilon painoisena puhuvat puolestaan. SlingShotin avulla voit nostaa turvallisesti ilman kipuja. Se on helppo pukea ja auttaa pitämään oikean nostotekniikan. SlingShot sopii kaikille iästä, koosta tai tulostasosta riippumatta.

Tämä Mark Bell`in edesmenneen veljen Miken mukaan nimetty panta ei ole aloittelijoille vaan vaatii käyttäjältään enemmän. Suositteleme että punnerrat vähintään kehonpainosi, mieluummin 1,5 kertaisesti ennen kuin otat MadDogin. Muussa tapauksessa Original SlingShot parempi valinta. Mikäli joudut miettimään niin valitse Original SlingShot !

 

SlingShot MadDog suosituskoot: ( jos olet yli 190cm pitkä tai sinulla on todella paksu kyynärvarret niin ota yksi koko suurempi.

sling shot® mad dog

  • Penkkipunnerruksen ylikuormittamiseen
  • Level 5 jäykkyys:  Tämä mallin avulla voit käsitellä n.20-25% suurempia rautoja penkkipunnerruksessa
  • Tätä mallia tulisi käyttää vasta +180kg painoissa. Suositellaan +200kg raw punnertajille
  • Erinomainen valinta punnertajille, jotka haluavat viedä harjoittelun uudelle tasolle
  • 4 eri kokoa (3xl tulossa!)
  • Sopiva maksimi- ja toistoharjoitteluun
  • Lisätietoa harjoittelusta tästä linkistä
Koko Kehonpaino
L 63kg – 82kg
XL 82kg – 100kg
2XL 100kg – 135kg
3XL +135kg

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Väri

Harmaa, Musta

Koko

L, XL, 2XL, 3XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SlingShot MadDog”