SportKraft GHR / GHD ja selkäpenkki

1.199,00

SportKraft GHR / GHD ja selkäpenkki on nimensä mukaisesti takareisien ja pakaroiden tehokkain vahvistaja. Tämä ikuisella runkotakuulla valmistettu tuote, on paras valinta salillesi!

Kuvaus

SportKraft GHR / GHD ja selkäpenkki

Kestä  ja toimivin malli – Made in Finland!

SportKraft GHR on yksi parhaista ja lajinomaisimmista laitteista takareisille ja pakaroille. Se on tullut tutuksi voimalun kautta, kun nostajien tulokset ympäri maailman alkoivat nousta, niin kyykyssä kuin maastavedossakin. Nyt sen on löytänyt myös muu urheileva kansa yksinkertaisesti tehokkuutensa takia.

Tätä tuotetta suositellaan erityisesti urheilijoille, lajista riippumatta. Kun nostat tai juokset, supistuu takareitesi yläpäästä, ei alhaalta. Tämä laite rasittaa lihakset samalla periaatteella siksi se on myös tehokkain liike voimaharjoitteluun. Saat lisää tehoja riippumatta siitä nostatko rautaa, hyppäätkö vai juoksetko.

Haluatko lisää tietoa kuinka hyödyntää tätä tuotetta harjoittelussa? Lue Sakari Selkäinahon tekemä artikkeli Voimaharjoittelu.fi sivustolta tästä linkistä!

Laitteessa on leveä jalkatuki jolloin voit jalka-asentoa vaihtelemalla saada liikkeen kohdistettua tehokkaasti takareiden eri osiin. Tämä on yksi parhaista tuotteista, kun haluat lisätä potkua kyykkyihin ja maastanostoon.

Tuote toimii myös erittäin hyvin selänojennuksiin ja vatsojen tekemiseen.

GHR laitteemme sopii kaiken kokoisille nostajille. Saat säädettyä jalkatukea pituus ja korkeussuunnassa saadaksesi optimaalisen rasituksen juuri sinne alueelle kuin haluat!

Jos haluat valita parhaan GHR / GHD vaihtoehdon kuntosalillesi tai kotiin, niin tämä on oikea valinta! Erittäin vahvarakenteinen tuote, joka on valmistettu parhaista materiaaleista kestämään vuosikymmeniä. Tietenkin ikuisella runkotakuulla!

Meiltä löydät myös edullisemman basic mallin täältä!

SportKraft GHR / GHD ja selkäpenkki – Ominaisuudet:

  • Laadukas ja tiivis vaahtomuovitäyte, riittävän pehmeä
  • Sopii myös selänojennuksille ja vatsaliikkeille
  • Nopea säätää
  • Otekahvat ja kumitassut pitävät laitteen hyvin paikoillaan
  • leveä jalkatuki ja laaja säätöalue
  • Valmistettu Suomessa!

Mitat:

  • leveys 100cm
  • korkeus 92cm
  • syvyys 130cm

 

Lisätiedot

Paino 78 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft GHR / GHD ja selkäpenkki”