fbpx

SportKraft maastavetotanko

450,00

SportKraft maastavetotanko on mitoiltaan/ominaisuuksiltaan vastaava ja paranneltu kuin, kuin alkuperäinen Texas Deadlift bar. Tietenkin edullisemmalla hinnalla!

Kuvaus

Uusi tankomallisto on viimein saatu markkinoille! Nämä tangot on suunniteltu huippunostajien kanssa. Tanko malliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

SportKraft Deadlifter maastavetotanko

Uusittu malli alkuperäisestä Texas maastavetotangosta on saapunut viimein valikoimiimme. Tanko on mitoiltaan ja ominaisuuksiltaan täysin vastaava, kuin alkuperäinen Texas Deadlift bar. Tällä tangolla viet maastavetosi uusille lukemille! Halusimme kehittää tuotteen, joss on alkuperäisen mallin parhaat ominaisuudet yhdistettynä muutamalla innovatiivisella ratkaisulla.

Parannuksia tässä mallissa on muunmuassa erikoispinnoite. Valitsimme pinoitteeksi mangaani fosfaatin, joka kestää korroosiota, mutta erityisestä sen karhean pinnan takia, joka maksimoi pidon, kun tanko on käytössä. Tämä yhdistettynä erittäin hyvän karhennuksen kanssa tekevät tästä tangosta parhaan mahdollisen. Karhennussyvä on syvä ja pitävä, mutta ei liian leikkaava, joka rikkoo ihon.

Myös tangon teräksenlaatu vaihdettiin, jotta tangosta saatiin entistä kestävämpi. Uusi teräsvalintamme säilyttää tangossa notkeuden, mutta se palautuu käytön jälkeen takaisin suoraksi ja kestää huomattavasti kovemman käytön kuin alkuperäinen. Myöskään tanko ei kulu karhennukseltaan ja pinnoitteeltaan, niin helposti entiseen verrattuna.

SportKraft maastavetotangon erityinen teräsvalinta , vain 27mm paksuus ja 230cm pituus antavat maastavetotangolta siltä vaaditut ominaisuudet. Ohuempi ja pidempi tanko taipuu enemmän, joka on tänä päivänä vetotangon suosituin ominaisuus.

Tuotetta on rasitettu koneellisesti ennen myyntiin siirtämistä, jolla tarkastetaan laatu ja saadaan valmistus virheelliset yksilöt karsittua pois jo alkuvaiheessa.

Hyväksytty kaikissa ammattilaisliitoissa mm.WPC, GPC, FPO…

SportKraft maastavetotanko – Ominaisuudet:

  • Paino 20kg
  • Pituus 230cm
  • Halkaisija 27mm
  • Ei keskikarhennusta
  • Mangaani sulfaatti pinnoite
  • Pronssi holkit
  • Kapasiteetti 780kg
  • 185000 PSI

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft maastavetotanko”