Ale!

SportKraft maastavetotanko

290,00490,00

SportKraft maastavetotanko on mitoiltaan/ominaisuuksiltaan vastaava ja paranneltu kuin, kuin alkuperäinen Texas Deadlift bar. Tietenkin edullisemmalla hinnalla!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

SportKraft Deadlifter maastavetotanko

Uusi tankomallisto on viimein saatu markkinoille! Nämä tangot on suunniteltu huippunostajien kanssa. Tanko malliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

Uusittu malli alkuperäisestä Texas maastavetotangosta on saapunut viimein valikoimiimme. Tanko on mitoiltaan ja ominaisuuksiltaan täysin vastaava, kuin alkuperäinen Texas Deadlift bar. Tällä tangolla viet maastavetosi uusille lukemille! Halusimme kehittää tuotteen, joss on alkuperäisen mallin parhaat ominaisuudet yhdistettynä muutamalla innovatiivisella ratkaisulla.

Parannuksia tässä mallissa on muun muassa erikoispinnoite. Valitsimme pinnoitteeksi mangaani fosfaatin, joka kestää korroosiota, mutta erityisestä sen karhean pinnan takia, joka maksimoi pidon, kun tanko on käytössä. Tämä yhdistettynä erittäin hyvän karhennuksen kanssa tekevät tästä tangosta parhaan mahdollisen. Karhennus on syvä ja pitävä, mutta ei liian leikkaava, joka rikkoo ihon.

Myös tangon teräksen laatu vaihdettiin, jotta tangosta saatiin entistä kestävämpi. Uusi teräsvalintamme säilyttää tangossa notkeuden, mutta se palautuu käytön jälkeen takaisin suoraksi ja kestää huomattavasti kovemman käytön kuin alkuperäinen. Myöskään tanko ei kulu karhennukseltaan ja pinnoitteeltaan, niin helposti entiseen verrattuna.

SportKraft maastavetotangon erityinen teräsvalinta, vain 27mm paksuus ja 230cm pituus antavat maastavetotangolta siltä vaaditut ominaisuudet. Ohuempi ja pidempi tanko taipuu enemmän, joka on tänä päivänä vetotangon suosituin ominaisuus.

Valittavana on kaksi mallia erilaisilla karhennuksilla:

  • SportKraft Deadlifter basic mallissa on asteen kevyempi karhennus, joka on ollut erittäin suosittu erityisesti kaupallisille saleilla ja nostajille, jotka eivät halua erittäin syvällä karhennuksella olevaa tankoa treeneihin.
  • SportKraft Deadlifter Competition mallissa on todella syvä ja pitävä karhennus maksimaalisen pidon takia. Tällainen maastavetotanko on yleisesti myös käytössä kaikissa kilpailuissa.

Tuotetta on rasitettu koneellisesti ennen myyntiin siirtämistä, jolla tarkastetaan laatu ja saadaan valmistus virheelliset yksilöt karsittua pois jo alkuvaiheessa.

Hyväksytty kaikissa ammattilaisliitoissa mm.WPC, GPC, FPO…

SportKraft maastavetotanko – Ominaisuudet:

  • Paino 20kg
  • Pituus 230cm
  • Halkaisija 27mm
  • Ei keskikarhennusta
  • Mangaani sulfaatti pinnoite
  • Pronssipuslat
  • Kapasiteetti 780kg
  • 185000 PSI

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Dennis Riihimäki (@deemaki) jakama julkaisu

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat 230 × 10 × 10 cm
Malli

Basic, Competition

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft maastavetotanko”