SportKraft Premium PU levypaino

(1 tuotearvio)

7,90129,90

SportKraft Premium PU levypaino on erittäinen korkealaatuinen ja kulutusta kestävä malli, joka sopii salille kuin salille pitkän käyttöiän ja vahvuuden takia.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

SportKraft Premium PU levypaino

Uudet polyuretaanipäällystetyt painolevyt ovat todella korkealaatuisesta polyuretaaniyhdistelmästä tehty malli, joka tarjoaa pinnalle optimaalisen kovuusasteen ja joustavuuden samanaikaisesti.

Polyuretaanilevy sopii erityisesti kuntosaleille ja kuntokeskuksiin, sen ERITTÄIN pitkän käyttöiän takia. Tämä malli on suunniteltu kestämään. PU levyt ovat myös premium vaihtoehto kotikäyttöön ja kotisaleille, jotka haluavat vain parasta.

Pinnan juuri sopivan joustavuuden ansiosta voit käyttää tuotetta eri nostomuodoissa tai laitteissa, ilman pelkoa, että pinta hajoaa tai alkaa hilseillä. Tämä malli on huomattavasti vahvempi verrattuna perinteiseen kumitettuun levypainoon, vaikka sekin kestää vuosia kuntosali käytössä.

Polyuretaani pinnoitetun levyn etuihin kuuluu iskunkestävyyden lisäksi myös hankauksen kesto. Myöskään pintaan ei tule nostokäytössä jälkiä kuten halvemmissa malleissa.

Huippuluokan viimeistelyn lisäksi levypaino on varustettu kolmella ergonomisella kahvalla lisäten käyttömukavuutta. Kahvojen ansiosta voit käyttää levyjä myös muissa ilman laitteita tai tankoja tehtävissä harjoitteissa.

Levyjen keskiönä toimii erittäin kestävä taitettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu holkki, joka takaa, että tuote on helppo asettaa levytankoon.

Nämä levypainot ovat varma valinta jokaiselle kuntosalille. Polyuretaani ei haise samalla tavalla kuin kumi. Polyuretaani on uusi innovatiivinen materiaali levypainoissa sen erinomaisen kestävyyden ja hajuttomuutensa ansiosta. Ne ovat erittäin tarkat (ei poikkeamaa) ja mahdollistavat korkealaatuisen voimaharjoittelun. Lisäksi niissä on suuri käyttömukavuus.

”45cm halkaisija 20kg ja 25kg levyissä”

SportKraft levypainoissa olemme halunneet aina panostaa laatuun ja yksi tärkeimmistä vaatimuksista on ollut levypainon halkaisija. Harjoittelun tulisi mukailla mahdollisia kilpailu standardeja ja muun muassa maastavedossa tämä tulee erityisesti esille.

Valmistimme tämänkin mallin siten, että 20kg ja 25kg levyt ovat kilpailuissa vaadittavien standardien mukaiset ulkohalkaisijaltaan, eli näiden kahden levyn halkaisija on virallinen 45cm.

Tämä malli on oikea valinta, kun haluat erittäin kestävän kompaktin ja monikäyttöisen tuotteen, joka kestää kovaa käyttöä!

Meiltä löydät myös  markkinoiden parhaat levytangot ja kaikki muut tarvitsemasi levypainomallit!

SportKraft Premium PU levypaino – Ominaisuudet

  • Erittäin vahva ja laadukas PU pinnoite
  • Kulutusta kestävä
  • Hajuton
  • Virallisten standardien mukaiset mitat
  • Pitkäikäinen
  • 3 otekahvaa

SportKraft Premium PU levypaino – Koot

Levy Paksuus Halkaisija Väri
1,25kg 21mm 19.9cm Liila
2,5kg 29mm 22.3cm Violetti
5kg 29mm 31.8cm Punainen
10kg 37mm 35.7cm Vihreä
15kg 40mm 39.5cm Keltainen
20kg 40mm 45cm Sininen
25kg 45mm 45cm Punainen

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paino

1,25kg, 2,5kg, 5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg

1 arvio tuotteelle SportKraft Premium PU levypaino

  1. Mikko Raunio (varmistettu kirjoittaja)

    Erittäin laadukkaat levypainot. Ostin levyt väliltä 1,25 – 10kg kotikäyttöön. Levyt ovat hiljaiset käytössä ja säästävät lattiaa pu päällysteen ansiosta eivätkä haise, kuten kumipintaiset versiot. Otekahvat helpottavat käsittelyä ja mahdollistavat monipuolisemman käytön. Varmasti tulevaisuudessa hankin myös isommat saman sarjan levyt. Toimitus oli erittäin nopea.

Lisää arvio