SportKraft Camber bar

250,00350,00

SportKraft Camber bar on yksi suosituimmista erikoistangoistamme kyykkyyn! Tämä on tanko jolla viet harjoittelusi uudelle tasolle.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

SportKraft Camber bar

Sportkraft on tuonut kaksi uutta cambertankoa markkinoille! Voit nyt valita tarpeesi mukaan joko Basic- tai Hardcore mallin.

Cambertanko on erinomainen työkalu ala- ja keskikropan vahvistamiseen. Tällä tangolla teet kaikki jalkakyykyt, boxkyykyt, askelkyykyt, good morning variaatiot ja jopa penkkipunnerrusta!

Tangon muotoilun takia alemapana oleva painopiste siirtää työtä enemmän jaloilta keskivartalolle ja selälle. Tällä tavoin saat kohdistettua harjoittelun paremmin heikkoihin osa-alueisiin ja mikä tärkeintä, saat vaihtelua harjoitteluusi, joka on kehittymisen avain.

Goodmorning variaatiot ovat erityisesti suosituimpia liikkeitä tällä tangolla. Tee sitä kapealla tai leveällä asennolla, niin huomaat kuinka tämä tanko rasittaa keskivartalon lihaksesi maksimilleen verratuna suoraan tankoon. Koita lisämausteena myös ketjuja ja vastuskumeja.

Erikoistangot ovat tulleet jäädäkseen voimaharjoitteluun ja niiden hyöty on todistettu ympäri maailman useissa urheilulajeissa. Tanko on erittäin suosittu työkalu Westside Barbell clubilla Amerikassa, ja Suomessa kaikkien suurten voimailusalien keskuudessa.

Camber tanko myös säästää käsiäsi kovia yläkropan harjoituksia varten, sillä voit pitää kädet rennompana tangon sivuissa.

Tanko käy kaikkiin perinteisiin power rack, half rack ja monolift telineisiin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kalle Räsänen (@kalle_rs) jakama julkaisu

SportKraft Camber bar Basic:

Basic malli on edullisempi malli. Se on tehty ns.peruskäyttöön ja kapasiteetti 300kg . Se on valmistettu vahvasta etalliputkesta ja profiilista, joka antaa tangolla 300kg kapasiteetin. Myöskin se painaa vähemmän kuin Hardcore malli.

 • Paino 17.5kg
 • Kapasiteetti 300kg
 • Pulverimaalattu
 • Varastoväri musta
 • Katso kuva galleriasta

SportKraft Camber bar Hardcore:

Hardcore malli on nimensä mukaisesti tehty erittäin kovaan harjoitteluun ilman painorajoituksia! Tangon selkäosa on 40mm paksua umpiakselia ja levypainojen pidikkeet 50mm paksua umpirautaista akselia. Tämä tanko ei taivu, väänny tai mene rikki minkäänlaisessa voimaharjoittelussa. Tällä mallilla on myös ikuinen takuu, niin koti- kuin myös kaupallisessa kuntosalikäytössä. Jos haluat itsellisi ikuisen tangon, valitse tämä vaihtoehto.

 • Paino 36kg
 • EI PAINORAJOITUSTA
 • Pulverimaalattu
 • Varastoväri musta
 • Ikuinen takuu
 • Katso kuva galleriasta

 

Kaikki SportKraft tangot on suunniteltu huippunostajien kanssa ja niiden suunnittelussa on panostettu tuotteen ominaisuuksiin ja käytännöllisyyteen. Tankojamme on testattu kovassa treeni-/kilpailukäytössä ympäri maailman ja niillä on rikottu useita maailmaennätyksiä.

Tankomalliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Malli

Basic, Hardcore

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Camber bar”