fbpx

SportKraft Shooter Heavy

64,90

SportKraft Shooter Heavy on oman mallistomme jäykin ja tukevin slingshot. Tällä pääset hakemaan ylikuormitusta erittäin suuria nostoja varten!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

SportKraftin oma versio maailmankuulusta SlingShotista!

SportKraft Shooter Heavy on mallistomme vahvin ja tukevin malli. Se valmistettu samasta materiaalista ja samalla kokotaulukolla kuin alkuperäinen SlingShot MadDog malli. Halusimme tarjota asiakkaillemme saman tuotteen edullisemmalla hinnalla!

Shooter tekee dipeistä ja etunojapunnerruksista suoritettavia liikeitä kenelle tahansa ja ehkäisee vammoja.  Se keventää kuormaa kaikissa punnerrusliikkeissä ala-asennossa, kuten ylä- ja alaviistopenkissä, sekä luonnollisesti penkkipunnerruksissa eri oteleveyksillä ja erilaisilla tangoilla.

SportKraft Shooter Heavy on erityisesti varustenostajien suosikki, mutta sopii myös RAW nostajille, jotka punnertavat yli 1.5 kertaa oman painonsa. Se ehkäisee erityisesti hartiaseudun ja rinnan alueen vammoja ja samalla suojaa niitä. Sen avulla on moni nostaja jo nyt saanut kauan kadoksissa olleen punnerrusvoiman uuteen nousuun.

Tämän tuotteen kanssa vain mielikuvitus on rajana harjoittelussa. Kokeile sitä penkissä lankkujen, ketjujen ja vastuskumien kanssa saadaksesi erilaista ärsykettä. Tämä on erinomainen tuote penkkipunnerruksen ylikuormittamiseen täydellä liikeradalla ja samalla totuttaa keho ja hermosto kestämään ylisuuria kuormia.

Shooterin avulla voit nostaa turvallisesti ilman kipuja. Se on helppo pukea ja auttaa pitämään oikean nostotekniikan. Myöskin se sopii kaikille iästä, koosta tai tulostasosta riippumatta. Tuote toimii kuten keho luonnollisesti, ilman puristavaa penkkipaitaa ja käyttö on helppoa. Pue SlingShot niin että toinen lenkki on kyynärpään alapuolella ja toinen yläpuolella. Koon saat helposti oheisesta taulukosta.

SportKraft Shooter Heavy ei ole aloittelijoille vaan vaatii käyttäjältään enemmän. Suosittelemme, että punnerrat vähintään kehonpainosi, mieluummin 1,5 kertaisesti ennen kuin otat MadDogin. Muussa tapauksessa Shooter Medium on parempi valinta. Mikäli joudut miettimään niin valitse Shooter Medium!

SportKraft Shooter Heavy suosituskoot:

  • Pääasiassa penkkipunnerruksen ylikuormittamiseen
  • Level 4 jäykkyys:  Tämä mallin avulla voit käsitellä n.20-25% suurempia rautoja penkkipunnerruksessa
  • Tätä mallia tulisi käyttää vasta +180kg painoissa. Suositellaan +180kg raw punnertajille
  • Erinomainen valinta punnertajille, jotka haluavat viedä harjoittelun uudelle tasolle
  • 4 eri kokoa
  • Sopiva maksimi- ja toistoharjoitteluun
  • Lisätietoa harjoittelusta tästä linkistä
Koko Kehonpaino
L 63kg – 82kg
XL 82kg – 100kg
2XL 100kg – 135kg
3XL +135kg

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Koko

L, XL, 2XL, 3XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Shooter Heavy”