Deluxe Ojentaja ja hauiskahva, V kahva

59,90

Varastossa

Kuvaus

Deluxe Ojentaja ja hauiskahva, V kahva

Deluxe taljakahvamallisto tarjoaa markkinoiden parhaat, vahvimmat ja viimeistellyt taljakahvat kovaan harjoitteluun ja niille, jotka etsivät vain parasta. Tässä mallistossa on huomioitu ergonomia, laatu ja kestävyys, jotta käyttö olisi mahdollisimman käytännöllistä ja pitkäikäistä.

Deluxe Ojentaja ja hauiskahva, V kahva sopii erinomaisesti esimerkiksi ojentaja ja hauisliikkeiden suorittamiseen. Tämä taljakahva laakeroidulla keskiosalla, tasapainotetuilla päillä, karhennetulla tanko-osalla ja sen erittäin vahva kiinnitys tekevät tästä tuotteesta ylivoimaisen sarjassaan.

Huom! Deluxe taljakhavojen laakeri on oikea laakeri, eikä perinteinen holkitettu nivel kuten halvemmissa malleissa

SportKraft Deluxe Ojentaja ja hauiskahva, V kahva 1

Tämä tuote sopii kaikkiin ylätaljoihin, alataljoihin ja ristitaljoihin. Kiinnitä haka vahvaan välirenkaaseen ja kahva on valmis käytettäväksi. Normaalia painavampi runko ja laadukas laakerointi takaavat pehmeän ja sulavan liikkeen koko suorituksen ajan

SportKraft verkkokaupan Deluxe-sarjan tuotteet on valmistettu erityisesti kovaan ja vaativaan harjoitteluun, niin kuntokeskuksissa kuin kotona. Nämä ovat paras valinta saleille, joissa tarvitaan erityisen vahvoja tuotteita ja kotisalien omistajille, jotka haluavat panostaa laatuun.

Deluxe Ojentaja ja hauiskahva, V kahva- Ominaisuudet

  • Markkinoiden tukevin malli
  • Pulverimaalattu
  • Karhennettu tanko-osa
  • Laakeroitu
  • Tasapainoitettu
  • Vahva ja helppo kiinnitys

Lisätiedot

Paino 3 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Deluxe Ojentaja ja hauiskahva, V kahva”