SportKraft hiekkasäkki kahvoilla, Athlete

139,00

SportKraft hiekkasäkki kahvoilla on käsintehty tuote monipuoliseen harjoitteluun, niin sisällä kuin ulkona! Tällä viet harjoittelun uusiin ulottuvuuksiin.

Kuvaus

SportKraft hiekkasäkki kahvoilla!

SportKraft kahvalliset hiekkasäkit ovat voimailun ja toiminnallisen harjoittelun aatelia. Laatuna paras ”Military Grade” 1050D Cordura kangas!

Tämä tuote on alusta loppuun käsintehty ja sen kestävyys on testattu ennen myyntiä. Tämä takaa sen että laatu on korkein mahdollinen. Athelete-malli on keskimmäinen koko omassa mallistossamme ja se on tehty vaativampaan harjoitteluun kuin pienin koko.

Se on fyysiseltä kooltaan hieman suurempi ja painoa voi säätää n.15 kilosta aina 60 kiloon saakka riippuen täyttömateriaalista. Tämä koko on hyvä perusharjoittelijalle, joka haluaa lisävastusta verrattuna fit malliin ja se toimii erinomaisesti myös säkin kannossa suuremman kokonsa ja massan takia.

Säkki toimii erinomaisesti kun valikoit oikean materiaalin sen täyttämiseen. Voit käyttää niin riisiä, lekasoraa, kasvisoraa, hiekkaa, kumirouhetta tai muuta vastaavaa ja sekoittaa niitä keskenään. Parhaimmillaan se on silloin, kun sen sisäpussit ovat suhteellisen täydet jottei säkki ole liian löysä ja tyhjä.

Tuote on kotimainen ja sen materiaalina on paras ”Military Grade” Cordura 1050D kangas, jonka ompeleet on vahvistettu. Tämä tuote on tehty kestämään kovaa ja raskasta käyttöä. Säkin 8 kahvaa, jotka on sijoitettu eri osiin mahdollistavat kaikenlaisen harjoittelun ja erilaiset liikkeet, jolla saat pidettyä harjoittelun vaihtelevana ja mielenkiintoisena.

Kahvat ovat tehty erittäin kestävästä ja kudotusta filamenttikankaasta, joka on samaa kuin turvavyöt. Tässä mallissa ei ole huolta, että kahvat jäävät käteen tai katkeaisivat kovan harjoituksen aikana, joka olisi erittäin vaarallista.

Tuote sisältää hiekkasäkin ja 3 sisäpussia (2 isoa ja 1 pieni), jotka voit täyttää haluamallasi materiaalilla. Sisäpussi on tehty samasta erittäin kestävästä 1050D Cordurasta kuin itse päätuote. Sisäpusseissa on kaksinkertainen todella vahva velcro kiinnitys, joka estää vuotamisen ja itse hiekkasäkissä kestävä vetoketju.

Täytä sisäpussit, sulje ne ja aseta hiekkasäkin sisään ja olet valmis aloittamaan treenisi!

Ominaisuudet – SportKraft hiekkasäkki kahvoilla, Athlete

  • Valmistettu Suomessa
  • Military grade 1050 cordura kangasta
  • Vahvistetut saumat ja kahvat
  • 3 eri kokoa
  • Sisältää sisäpussit
  • Vetoketju ja kaksinkertainen tarrasulku
  • Myydään tyhjinä
SportKraft  hiekkasäkki kahvoilla Malli, Pituus x Leveys
Suosituspaino
Sisäpussien määrä
Paino hiekalla
Paino kumirouheella
Fit,  66 x 40cm
1 iso ja 1 pieni
                         n.35kg
n.15kg
Athlete, 72 x 50cm
2 isoa ja 1 pieni
                        n.60kg
n.24kg
Strongman, 77 x 57cm
4 isoa
                        n.100kg
n.45kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft hiekkasäkki kahvoilla, Athlete”