Bambutanko, Earthquake bar

395,00

Varastossa

Kuvaus

Earthquake bar, eli bambutanko

Erikoistankojen yksi uusimmista malleista nyt ensimmäistä kertaa Suomesta yksinoikeudella!

Kyseinen tanko on suunniteltu fysiikassakin tunnetun harmonisen värähtelyn pohjalta  (Oscillating Kinetic Energy) Bambutanko on uniikki, käsintehty erikoistanko, jonka paino on vain 3kg.

Earthquake bar on saavuttanut maailmanlaajuisen suosion useissa eri urheilulajeissa kuten jenkkifutiksessa, crossfitissa, ylisopistourheilussa ja tietenkin voimanostossa!

Tuote on valmistettu vahvistetusta puutuhkasta ja komposiitista, joka tekee tangosta tarpeeksi vahvan, mutta mahdollistaen maksimaalisen taipumisen ilman katkeamista. Tämän ominaisuuden avulla saat tuotettua harjoittelussa harmonista värähtelyä, joka pakottaa tukilihaksesi venymään uskomattomiin suorituksiin!

Harjoitellessasi tällä tangolla joudut tekemään työtä värähtelyä vastaan, joka vahvistaa harjoituksessa käytettäviä syviä- ja tukilihaksia. Mikä olisikaan lajinomaisempi tapa harjoitella niitä kuin raskaat pääliikkeet?

Tangon avulla voit kehittää useita eri ominaisuuksia värähtelyn kautta. Voit käyttää sitä maksimi-, kestävyys- ja nopeusvoimaharjoittelussa useissa eri liikkeissä! Lisäät päihin vain vastuskumet joihin pujotat esimerkiksi kahvakuulia, levypainoja tai ketjuja lisävastukseksi.

Nämä ominaisuudet mahdollistavat kovan harjoittelun lisäksi myös terapeuttisen käytön, joka suoritetaan pienemmillä painoilla. Joutuessasi harjoittelemaan värähtelyä vastaan vahvistat lihaksi, mutta tämä näkyy myös nivelten terveempänä toimintana.

Liikevalikoima on lähes rajaton. Olemme itse testanneet tuotetta muunmuassa:

 • Jalkakyykyssä
 • Penkkipunnerruksessa
 • Pystypunneruksissa
 • Askelkyykyissä
 • Ojentaja- ja hauisliikkeissä
 • Keskivartaloharjoittelussa

Tuote valikoimamme bambutankojen osalta kasvaa kokoajan!

Lisää liikkeitä ja paljon videoita löydät valmistajan Instagram tililtä tästä linkistä!

Alla olevalla videolla näet Kalle Räsäsen suorituksen +100kg vastuksen kanssa

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kalle Räsänen (@kalle_rs) jakama julkaisu

Earthquake Bar tangossa on päissä paikat vetokumeilla, joihin voit lisätä vastukseksi ketjuja, levypainoja ja kahvakuulia. Lisäämällä mukaan useita vetokumeja ja painoja, saat aikaiseksi enemmän värähtelyä – tämän kautta harjoittelusta tulee entistä raskaampaa ja haastavampaa tasapainon ja tukilihasten osalta.

Kuten kaikessa urheilussa, niin myös painoharjoittelussa vaihtelu kehittää! Tässä on yksi upea vaihtoehto monipuolistaa liikevalikoimaa kymmenillä variaatioilla.

The Earthquake bar – ominaisuudet:

 • Valmistettu Yhdysvalloissa
 • Kapasiteetti 140kg
 • Pituus 176cm
 • Tangon halkaisija 38mm
 • Päiden halkaisija 76mm
 • Paino 3kg

Meiltä löydät myös kaikki muut tarvitsemasi tangot kaikenlaiseen harjoitteluun!

Tässä vielä videota terapeuttisesta harjoittelusta bambutangolla!

Lisätiedot

Paino 3 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bambutanko, Earthquake bar”