fbpx

SportKraft Buffalo bar

599,00

SportKraft Buffalo bar on erittäin vahva erikoistanko erityisesti jalkakyykkyyn, mutta myös penkkipunnerrukseen. Tämä tanko säästää käsiä ja hartioita suorituksen aikana!

Varasto loppu

Kuvaus

Uusi tankomallisto on viimein saatu markkinoille! Nämä tangot on suunniteltu huippunostajien kanssa. Tanko malliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

SportKraft Buffalo bar

Erikoistanko mallistomme kasvaa jatkuvasti ja uusimpana tulokkaana on suosituksi tullut Buffalo Bar, joka tarjoaa entistä paremman kyykkykokemuksen kuin tavalliset tangot. Buffalo bar vähentää rasitusta hartioilta/olkapäiltä, käsiltä ja kohdistaa rasituksen entistä paremmin jalkoihin rasittamatta alaselkää. Se on muotiltu istumaan olkapäille täydellisesti, jotta saat selkäsi tiukemmaksi ja mahdollisimman pieneen paineen käsillesi.

Käyttämällä tätä tanko harjoittelussa pystyt treenaamaan kovampaa ja enemmän, koska tanko ei aiheuta niin suurta rasitusta käsillesi kuin normaali suora tanko.

Valmistamamme tanko eroo kilpailijoihinsa kestoltaan ja materiaaliltaan. SportKraftin tanko on valmitettu erittäin vahvasta teräksestä, joka ei taivu kovimmissikaan kuormissa. Tangon akseli on 32 mm paksu ja erittäin hyvin karhennettu. Pinnoitteeksi valitsimme tähän malliin kovakromin, joka on näyttävän näköinen ja suojaa hyvin korroosiolta.

Oikean teräsvalinnan ansiosta tällä tuotteella on huikea 700kg kapasiteetti, joka varmasti riittää kovimmillekin nostajille.

Tämä tanko toimii erinomaisesti kyykyssä ja sen eri variaatioissa, esimerkiksi box kyykyissä.  Buffalo tanko käy tangoksi myös penkkipunnerrussa, jolloin saat rintalihaksiin enemmän venytystä sillä liikerata kasvaa. Buffalo tanko on erinomainen valinta, kun haluat harjoitteluusi vaihtelua.

Ominaisuudet:

  • Paino 25kg
  • Paksuus 32mm
  • Pituus 244cm
  • Kapasiteetti 700kg
  • 50mm levypainoille
  • Erittäin hyvä karhennus
  • Neulalaakeroitu

Lisätiedot

Paino 25 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Buffalo bar”