SportKraft Harjoitus- / Junioritanko 10kg

169,00

SportKraftin Junioritanko on tehty erityisesti nuorille ja aloitteleville voimailijoille. Se sopii myös apuliikekäyttöön myös kokeneemmille harjoittelijoille

Varastossa

Kuvaus

SportKraft Junioritanko

SportKraftin Junioritanko on nimensä mukaisesti tehty erityisesti nuorille ja aloitteleville voimailijoille. Se sopii myös erittäin hyvin apuliikekäyttöön myös kokeneemmille harjoittelijoille

Vaikka kyseinen tanko on kevyempi ja ohuempi kuin perinteinen 25kg levytanko, niin silti sen kestävyys ja vahvuus on huippuluokkaa. Tangon kapasiteetiksi on saatu oikeilla materiaalivalinnoilla huikeat 370kg.

Tanko on mitoiltaan muuten perinteisen levytangon mittainen (olkien väli 131cm), joten se sopii kaikkiin normaaleihin penkkeihin, kyykkytelineisiin ja power rack telineisiin. Paksuutta tangolla on 25mm ja ainoastaan sen olat joihin levypainot lastataan ovat normaalia lyhyemmät.

Junioritanko sopii erittäin hyvin kaikenlaiseen harjoitteluun ja erityisesti tekniikka harjoitteluun aloittelijoille. Tällä tangolla teet kaikki kyykyt, penkkipunnerrukset, maastanostot ja myös olympialiikkeet kuten tempauksen ja työnnön!

Apuliikekäytössä tanko on ihanteellinen painonsa vuoksi. Voit suorittaa sillä muun muassa kaikki erilaiset hauis- ja ojentajavariaatiot, pystypunnerrukset ja paljon muuta. Tämä tuo myös vaihtelua perinteiseen kulmatankoon.

Erityisesti aloittelevien ja nuorten harjoittelussa tekniikka tulee kaiken keskiöön. Kevyt tanko mahdollistaa turvallisen tekniikkaharjoittelun muuten standardimittaisella tangolla ilman, että suoraan lähdetään käyttämään perinteistä 20kg tankoa, joka on monelle liian raskas.

Tangossa on vahvat itsevoitelevat pronssi puslat, se on myös karhennettu koko matkalta ja kestävästä pinnoitteesta vastaa musta kovakrominen pinta.

Lisätiedot

Paino 10 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Harjoitus- / Junioritanko 10kg”