fbpx

SportKraft Shooter basic

44,90

Shooter basic on SportKraftin oman slingshot malliston kevyin versio pienen lisätuen saamiseen erityisesti aloittelijoille ja RAW nostajille.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

SportKraftin oma versio maailmankuulusta SlingShotista!

SportKraft Shooter basic on valmistettu samasta materiaalista ja samalla kokotaulukolla kuin alkuperäinen SlingShot Reactive malli. Halusimme tarjota asiakkaillemme saman tuotteen edullisemmalla hinnalla!

Shooter tekee dipeistä ja etunojapunnerruksista suoritettavia liikeitä kenelle tahansa ja ehkäisee vammoja.  Se keventää kuormaa kaikissa punnerrusliikkeissä ala-asennossa, kuten ylä- ja alaviistopenkissä, etunojapunnerruksissa sekä luonnollisesti penkkipunnerruksissa eri oteleveyksillä ja erilaisilla tangoilla. Käänteisesti se taas lisää vastusta vetoliikkeisiin, se myös jakaa rasitusta ääriasennoissa tasaisesti eri paikkoihin.

Shooter basic on erityisesti RAW nostajien suosikki mutta toimii myös yhdessä varusteharjoittelun kanssa. Se ehkäisee erityisesti hartiaseudun ja rinnan alueen vammoja ja samalla suojaa niitä. Sen avulla on moni nostaja jo nyt saanut kauan kadoksissa olleen punnerrusvoiman uuteen nousuun. Tämä on erinomainen tuote myös kuntoutuksen jälkeisessä vaiheessa tai loukkaantumisen jälkeen, kun tarvitaan erityistä suojaa punnerruslihaksille.

Tämän tuotteen kanssa vain mielikuvitus on rajana harjoittelussa. Kokeile sitä penkissä lankkujen, ketjujen ja vastuskumien kanssa saadaksesi erilaista ärsykettä.

Shooterin avulla voit nostaa turvallisesti ilman kipuja. Se on helppo pukea ja auttaa pitämään oikean nostotekniikan. Myöskin se sopii kaikille iästä, koosta tai tulostasosta riippumatta. Tuote toimii kuten keho luonnollisesti, ilman puristavaa penkkipaitaa ja käyttö on helppoa. Pue SlingShot niin että toinen lenkki on kyynärpään alapuolella ja toinen yläpuolella. Koon saat helposti oheisesta taulukosta.

SportKraft Shooter Basic suosituskoot:

  • Sopii kaiken tasoisille nostajille!
  • Level 2 jäykkyys: auttaa n.5-10% maksimistasi.
  • Riittävä joustavuus mahdollistaa tuotteen käytön myös lisävastuksena esim.yläselänliikkeissä tai apuna dipeissä
  • Voit käyttää lähes kaikilla painoilla ja myös kehonpainoharjoittelussa, kuten punneruksissa
  •  5 eri kokoa
  • Sopiva maksimi- ja toistoharjoitteluun
  • Lisätietoa harjoittelusta tästä linkistä

 

Koko Kehonpaino
S / M Alle 63kg
L 63kg – 82.5kg
XL 82.5kg – 100kg
2XL 100 – 135kg
3XL Yli 135kg

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Koko

S/M, L, XL, 2XL, 3XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Shooter basic”