SportKraft F8 voimanostotanko, 25kg

780,00

SportKraft F8 Voimanostotanko on uusin ja vahvin tanko maailmassa omassa luokassaan! Tämä erikoisteräksestä valmistettu tanko on tehty kestämään suurimmatkin kuormat!

Varastossa

Kuvaus

SportKraft F8 voimanostotanko, 25kg

SportKraftin voimanoston erikoistanko, joka valmistettiin alunperin USA markkinoille on nyt saatavana myös Suomesta ensimmäistä kertaa!

Tämä erityisesti penkkipunnerrukseen tehty erikoistanko on toimiva erittäin toimiva työkalu myös kyykyn harjoittelussa. Tanko on valmistetu kestämään suurimmatkin kuormat ja se on testattu kilpailukäytössä aina 550kg penkkipunnerruksiin asti!

Tämän mallin on suunnitellut useiden maailmanennätysten haltija Kalle Räsänen, joka on tehnyt ennätykset niin raakana, amatööri ja myös ammattilaisvarusteilla

SportKraft F8 tanko on perinteistä voimanostotankoa pidempi ja sen paino on 25kg. Sen kokonaispituus on huikeat 245cm ja paksuus 30mm, joka takaa ettei tanko taivu suurimillakaan kuormilla. Toisin kuin monet muut mallit, niin SportKraft voimanostotangon minimaalinen jousto lisää turvallisuutta isoilla kuormilla.

Tangon 53cm pitkiin olkiin mahtuu huikea määrä levyjä ja samalla tilaa jää myös varmistajille, tangon sisämitta on sama kuin muissa voimanostotankomalleissa.

Aggressiivisti karhennettu ja cerakote pinnoitettu tanko-osa taas takaa, että tanko ei pääse liikkumaan suoritusta tehdessä.

Olemme panostaneet tangon laatuun alusta loppuun ja yksi parhaimmista ominaisuuksista on tangon syvä, pitävä, mutta ei liian leikkaava karhennus. Karhennuksessa on tarpeeksi ”pitoa” maksimiharjoitteissa, mutta se ei kuitenkaan liian terävä, joka rikkoo ihon.

SportKraft voimanostotangot on valmistettu parhaita osia ja metalliseosta käyttäen. Valmistustapamme takaa tangolle 230.000 psi arvon. SportKraft voimanostotanko on myös varusteltu itsevoitelevilla pronssipuslilla

Tanko-osa on suojattu Cerakote (keraaminen) pinnoitteella, joka on kulutusta kestävin ja paras vaihtoehto korroosiota vastaan, kun ruostumatonteräs ei ole vaihtoehto. Keraaminen pinnoite kestää, eikä tanko lähde kulumaan ja ruostumaan kuten esimerkiksi halvemmassa mustauksessa.

SportKraft Extreme voimanostotanko ja sen materiaalin valinta erilaisten terästen joukosta on tärkeää ja valikoimme saman erikoisteräksen kuten SportKraft kyykkytangossa.

Tämän ansiosta tanko ei taivu isoimmillakaan kuormilla kuten perinteiset punttitangot ja palautuu aina muotoonsa suorituksen jälkeen.

Oikea mateliaalin valinta ja viimeistely antavat tangolle huikean 230.000 PSI vetolujuuden.
Vaikka PSI arvo ei kerro kaikkea, niin erikoisteräksen laatu ja viimeistely antaa tangolle hurjan 1500kg kapasiteetin!

Nämä edellä mainitut ominaisuudet tekevät tangosta ylivoimaisen markkinoilla!

Muista myös tutustua uuteen SportKraft Extreme kyykkytankoon täältä! Huikea valikoimamme kattaa maailman parhaat tangot kaikkeen voimailuun.

 

SportKraft F8 voimanostotanko – Ominaisuudet

  • Paino – 25Kg
  • Pituus – 245cm
  • Olan pituus 53cm
  • Halkaisija – 30mm
  • Aggressiivinen karhennus
  • 230,000 PSI
  • Kapasiteetti 2500kg
  • Pronssipuslattu
  • Cerakote pinnoite

 

Tangon valmistusperiaate perustuu SportKraft  kyykkytankoon, joka on ollut käytössä ympäri maailman.

SportKraft kyykkytanko on käytössä vuoden 2022 MM kilpailuissa ja maailman kovimmassa pro kilpailussa WPO Super finaaleissa. Se on ollut myös kesto suosikki Australian BIG Dogs and Pro Raw kilpailuissa.

Tangolla ovat kyykänneet ennätyksiä sellaiset nimet kuten David Hoff, Yuri Belkin, Andrew Malanichev, Eric Lillebridge, Kalle Räsänen, Marianne Kosonen ja monet muut maailman huiput. 

Tanko on testattu suomalaisten osalta muun muassa Jonas rantasen 575kg kyykyssä ja Kalle Räsäsen 486kg kyykyssä alle 90kg sarjaan ja 450kg kyykyssä alle 82.5kg sarjaan

 

SportKraft Extreme Voimanostotanko ei ole halvin, mutta paras valinta jos haluat harjoitella vahvimmalla ja parhaalla tangolla, joka on valmistettu!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft F8 voimanostotanko, 25kg”