SportKraft Strong voimanostotanko

390,00

SportKraft Strong voimanostotanko on suunnattu voimailuun ja huipputangoksi kuntosaleille, mutta edullisella hinnalla! Tämä tanko kestää suuremmatkin raudat!

Varastossa

Kuvaus

Uusi tankomallisto on viimein saatu markkinoille! Nämä tangot on suunniteltu huippunostajien kanssa. Tanko malliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

SportKraft Strong voimanostotanko

Halusimme valmistaa myös yhden voimanostotangon, joka on suunnattu voimailuun ja huipputangoksi kuntosaleille, mutta edullisella hinnalla.

Tanko on siitä huolimatta erittäin vahva, jonka kapasiteetti ja vahvuus riittää suurempiinkin rautoihin. Halusimme perusmallinkin olevan niin vahva, että sillä voi nostaa huoletta ja turvallisesti myös maailman ykkösnostajat.

Erona kalliimpiin malleihin on se, että tämä tanko joustaa pienemmillä kuormilla kuin HardCore ja Extreme tangot, joka ei vaikuta tangon kestävyyteen muuten. Tämä on erinomainen tanko voimanostoharjoitteluun ja hieno lisä saleille, jotka haluavat panostaa tankojensa laatuun.

SportKraft voimanostotangot on testattu sali- ja kilpailukäytössä mm. yli 400kg penkkipunnerruksilla, maastanostoilla ja kyykyillä. SportKraft Strong tangon 780kg kapasiteetti takaa turvallisuuden isoillakin kuormilla. Olemme panostaneet tangon laatuun alusta loppuun ja yksi parhaimmista ominaisuuksista on tangon syvä, pitävä, mutta ei liian leikkaava karhennus. Karhennuksessa on tarpeeksi ”pitoa” maksimiharjoitteissa, mutta se ei kuitenkaan liian terävä, joka rikkoo ihon.

Strong voimanostotanko on pinnoitettu parhailla vaihtoehdoilla. Tanko-osa on Cerakote (keraaminen) pinnoitteella, joka on kulutusta kestävin ja paras vaihtoehto korroosiota vastaan, kun ruostumatonteräs ei ole vaihtoehto.

Keraaminen pinnoite kestää, eikä tanko lähde kulumaan ja ruostumaan kuten esimerkiksi halvemmassa mustauksessa. Tangon päätyihin valitsimme upean ja näyttävän kromipinnoitteen, joka luo tankoon ulkonäköä ja kestää kulutusta todella hyvin.

Tangon materiaali on kestävää erikoisterästä, joka antaa tangolle vaaditut ominaisuudet voimaharjoitteluun. Valmistusmenetelmä antaa tangolle suuren 210k PSI vetoluuden ja 780kg kapasiteetin! Tämän ansiosta tanko ei taivu isoimmillakaan kuormilla kuten perinteiset punttitangot ja palautuu aina muotoonsa suorituksen jälkeen.

Hinta/laatu suhteeltaan  tämä on erittäin hyvä valinta 20kg voimanostotangoista ja hintaluokka vastaavilla ominaisuuksilla jää huomattavasti pienemmäksi kilpailijoihin verrattuna. Jos haluat salillesi tai omaan käyttöön vahvan tangon, niin tämä malli on oikea valinta. Huippu investointi saleille, jotka haluavat käyttöönsä pitkäikäiset tuotteet.

Kaikki SportKraft voimanostotangot ovat keskikarhennettuja, joka tekee nostamisesta turvallista. Jokaisessa tangossa on myös viralliset merkit 810mm kohdalla ja tangon kaikki mitat täyttävät IPF vaatimukset.

Voimanostotanko mallistomme luotiin kovaan harjoitus- ja kilpailukäyttöön, jotta nostaminen niillä olisi mahdollisimman tukevaa ja turvallista. Halusimme myös luoda tuotteen, joka kestää vertailuissa tunnetuimpiin merkkeihin laadussa, mutta on hinnaltaan järkevä.

Tästä taulukosta näet erilaisten tankojen pinnotteiden vartailun heikoimmasta vahvimpaan:

Strong voimanostotanko – Ominaisuudet:

  • Paino 20kg
  • Pituus 220cm
  • Halkaisija 29mm
  • Vetolujuus 210.000 PSI
  • Kapasiteetti 780kg
  • Otemerkinnät 810mm kohdilla
  • Voimanostotanko
  • Keskikarhennettu, syvä karhennus
  • Pinnoite Cerakote
  • Itsevoitelevat pronssi puslat

Strong voimanostotanko

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Strong voimanostotanko”