fbpx

SportKraft hiekkasäkki kahvoilla, Strongman

169,00

SportKraft hiekkasäkki kahvoilla on käsintehty tuote monipuoliseen harjoitteluun, niin sisällä kuin ulkona! Tällä viet harjoittelun uusiin ulottuvuuksiin.

Kuvaus

SportKraft hiekkasäkki kahvoilla!

SportKraft kahvalliset hiekkasäkit ovat voimailun ja toiminnallisen harjoittelun aatelia. Laatuna paras ”Military Grade” 1050D Cordura kangas!

Tämä tuote on alusta loppuun käsintehty ja sen kestävyys on testattu ennen myyntiä. Tämä takaa sen että laatu on korkein mahdollinen. Strongman-malli  on suurin kahvallinen hiekkasäkki omassa mallistossamme ja sillä on mahdollista tehdä raskaimmatkin harjoitteet.  Se on fyysiseltä kooltaan hieman suurempi ja painoa voi säätää n.20 kilosta aina 100 kiloon saakka riippuen täyttömateriaalista. Suosittelemme tätä kokeneille harjoittelijoille, jotka haluavat mahdollisimman suuren ja painavan vastuksen erilaisiin harjoitteisiin

Säkki toimii erinomaisesti kun valikoit oikean materiaalin sen täyttämiseen. Voit käyttää niin riisiä, lekasoraa, kasvisoraa, hiekkaa, kumirouhetta tai muuta vastaavaa ja sekoittaa niitä keskenään. Parhaimmillaan se on silloin, kun sen sisäpussit ovat suhteellisen täydet jottei säkki ole liian löysä ja tyhjä.

Tuote on kotimainen ja sen materiaalina on paras ”Military Grade” Cordura 1050D kangas, jonka ompeleet on vahvistettu. Tämä tuote on tehty kestämään kovaa ja raskasta käyttöä. Säkin 8 kahvaa, jotka on sijoitettu eri osiin mahdollistavat kaikenlaisen harjoittelun ja erilaiset liikkeet, jolla saat pidettyä harjoittelun vaihtelevana ja mielenkiintoisena. Kahvat ovat tehty erittäin kestävästä ja kudotusta filamenttikankaasta, joka on samaa kuin turvavyöt. Tässä mallissa ei ole huolta, että kahvat jäävät käteen tai katkeaisivat kovan harjoituksen aikana, joka olisi erittäin vaarallista.

Tuote sisältää hiekkasäkin ja 3 sisäpussia (2 isoa ja 1 pieni), jotka voit täyttää haluamallasi materiaalilla. Sisäpussi on tehty samasta erittäin kestävästä 1050D Cordurasta kuin itse päätuote. Sisäpusseissa on kaksinkertainen todella vahva velcro kiinnitys, joka estää vuotamisen ja itse hiekkasäkissä kestävä vetoketju.

Täytä sisäpussit, sulje ne ja aseta hiekkasäkin sisään ja olet valmis aloittamaan treenisi!

Kokeile esimerkiksi:

 • Etukyykky
 • Takakyykky
 • Erilaiset nostot
 • Kantaminen
 • Rinnallevedot

Ominaisuudet – SportKraft hiekkasäkki kahvoilla, medium

 • Valmistettu Suomessa
 • Military grade 1050 cordura kangasta
 • Vahvistetut saumat ja kahvat
 • 3 eri kokoa
 • Sisältää sisäpussit
 • Vetoketju ja kaksinkertainen tarrasulku
 • Myydään tyhjinä
SportKraft  hiekkasäkki kahvoilla Malli, Pituus x Leveys
Suosituspaino
Sisäpussien määrä
Paino hiekalla
Paino kumirouheella
Fit,  66 x 40cm
35kg asti
1 iso ja 1 pieni
                         n.35kg
n.15kg
Athlete, 72 x 50cm
Up to 80LBS
2 isoa ja 1 pieni
                        n.60kg
n.24kg
Strongman, 77 x 57cm
Up to 160LBS
4 isoa
                        n.100kg
n.45kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft hiekkasäkki kahvoilla, Strongman”