Varasto loppu!

SportKraft levypaino ja tankoteline

199,00

Erittäin vahva SportKraft levypaino ja tankoteline. Tähän malliin saat saat asetettua levypainojen lisäksi myös 2 tankoa.

Varasto loppu!

Kuvaus

SportKraft levypaino ja tankoteline

ERITTÄIN TUKEVA levypaino ja tankoteline SportKraftilta! Erittäin tyylikäs ja kompakti säilytysratkaisu tangoille ja painoille.

Levypainotelineen muotoilussa on otettu huomioon täyskehäisten painojen säilytys ja näin ollen se soveltuu erittäin hyvin myös esimerkiksi bumper-levyjen säilytykseen.

SportKraft levypaino ja tankoteline on valmistettu ottaen huomioon käytännöllisyys ja huippulaatu. Se soveltuu erinomaisesti ammattikäyttöön, kaupallisilla kuntosaleille sekä myös kotiin.

Levypainotelineen maksimikantavuus on huikeat 500kg ja telineen 30kg painava runko tekee siitä kestävän, tukevan ja turvallisen käyttää.

Voit asettaa kaikki kotisi levypainot yhteen telineeseen. Tämä teline on varustettu kuudella akselilla joihin voit ripustaa levypainot. Akselien välit on suunniteltu virallisten levypainojen koon mukaisesti, eli tässä telineessä voit säilyttää suurimpiakin (45cm) painoja jokaisessa akselissa ilman, että ne ottavat toisiinsa kiinni.

Kyseisessä mallissa on myös paikka kahdelle 50mm akselilla varustetulle levytangolle, jotta saat pidettyä joko harjoitusvälineistösi siistissä järjestyksessä!

Levypainoja ei tarvitse enää säilyttää pitkin lattioita! Levypainotelineen avulla pidät painot järjestyksessä ja aina käsien ulottuvilla.

Voit pitää painot kilojärjestyksessä, jonka avulla löydät helposti sinun tarvitsemasi levypainon. Levypainon nostaminen levypainotelineestä on huomattavasti helpompaa kuin lattialta.

Tuote on valmistettu parhaita laatustandardeja noudattaen ja se on tehty kestämään ammattimainen käyttö. Pinnoitteeksi on tietenkin valittu kestävä ja tyylikäs pulverimaali.

SportKraft levypaino ja tankoteline – Ominaisuudet:

  • Soveltuu ammattilais- tai kotikäyttöön
  • Soveltuu 50mm levypainoille
  • 6 erillistä pidikettä levypainoille
  • 2 paikkaa levytangoille
  • Pidikkeiden etäisyydet toisistaan 60cm
  • Max. kuormitus: 500kg

Lisätiedot

Paino 30 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft levypaino ja tankoteline”