fbpx

Sportkraft rautalevypaino

13,9049,90

Sportkraft rautalevypaino on valikoimamme perinteisin malli kovaan harjoitteluun halvalla hankinta hinnalla! Tuote on tehty alkuperäisinä ”jenkkimalleina” eli pauna mitassa!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sportkraft rautalevypaino

Aidot ja alkuperäiset jenkeistä lähtöisin olevat valurautakiekot ovat saapuneet valikoimaamme! Tietenkin paunakoossa.

Rautalevypainot ovat edullinen ja kestävä vaihtoehto lähes kaikenlaiseen harjoitteluun. Se on erinomainen vaihtoehto kovaan treeniin, niin koti-, garage- ja myös kuntosaleille.

Sopii kaikille levytangoille 50 mm halkaisijaltaan oleville. Valurautainen levypaino pyöristetyillä reunoilla ja painomerkinnät levyissä. Levypainon reunus on tehty kulmikkaaksi jolloin siitä saa paremman otteen. Suurimman eli 45lbs painon halkaisija on virallinen 45cm.

Valikoimastamme löytyy 5 eri kokoa! 10lb(4,54kg), 25lb(11.34kg), 35lb(15,88kg) ja 45lb(20,41kg) eli kaikki alkuperäiset koot joita näet elokuvissa ja videoissa käytettävän jo Arnoldin aikana! Jokainen levy on maalattu mustaksi, varusteltu ”standard barbell” tekstillä ja niissä näkyvät paino, niin paunoissa kuin kiloissakin.

Tästä saat itsellesi kestävän ja räyheän näköisen painot edulliseen hintaan! Nämä levyt eivät tarvitse muuta kuin kovaa käyttöä!

Ominaisuudet:

Levypainojen mitat: paino – halkaisija – paksuus

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paino

10lbs, 25lbs, 35lbs, 45lbs

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sportkraft rautalevypaino”