SportKraft Hex käsipaino – suora kahva

(1 tuotearvio)

3,90185,00

SportKraftin uudet suoralla kahvalla varustettu HEX käsipaino on ergonominen, luontainen ja vahva valinta käsipainoksi, niin kuntokeskuksiin kuin kotisalille.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

SportKraft Hex käsipaino – suora kahva

SportKraft on tuonut markkinoille ensimmäisenä Suomessa HEX käsipainon SUORALLA KAHVALLA! Uusi pitävällä karhennuksella varustettu kahva on ergonomisempi ja luontaisempi vaihtoehto harjoitteluun, kuin perinteinen soikean mallinen kahva.

Hexagon kumipinnoitetut käsipainot sopivat, niin kotikäyttöön kuin myös kaupallisille saleille. Käsipainojen päät on valmistettu erittäin vahvasta valuraudasta joiden pinta on kumitettu estämään lattiaan tulevia kolhuja.

Suora otekahvamme hyvällä karhennuksella varmistaa käyttömukavuuden ja se on myös luontaisempi malli kuin perinteiset soikean malliset kahvat.

SportKraft käsipainojen kahvan pituus on kaikissa käsipainoissa 15cm, joka on suurempi kuin kilpailijoilla, varmistaen sopivuuden kaiken kokoisille harjoittelijoille. Esimerkiksi lyhyet 11cm kahvat on monelle liian lyhyet käyttöä varten.

Otekahvan halkaisija on 24mm 1-5kg välillä ja normaalia levytankoa vastaava 29mm 6-60kg välillä.

Kuusikulmainen muotoilu estää käsipainoja pyörimästä harjoittelun aikana. Erittäin kestävästä kumista valmistettu pinta pehmentää iskuja sekä vähentää harjoittelusta aiheutuvaa ääntä.

Hyvän treenin pitäisi haastaa sinut monella eri tavalla. Tässä kohtaa Hexagon kumipinnoitetut käsipainot tekevät itsestään tarpeellisen; saat tehtyä huomattavasti useampia treenejä käsipainoilla kuin mitä saisit tehtyä pelkästään  tangolla ja painoilla.

Käsipainot myydään yksittäin

SportKraft Hex käsipaino – Ominaisuudet:

 • Ammattitason väline kuntosalillesi
 • Suora otekahva
 • Vahva runko
 • Päät suojattu kumipinnoitteella
 • Paino merkitty päihin (KG)
 • Otekahvan pituus: 15cm
 • Väri: musta
 • Otekahvan halkaisija 24mm 1-5kg
 • Otekahvan halkaisija 29mm 6-60kg

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

1kg, 2kg, 3kg, 4kg, 5kg, 6kg, 7kg, 8kg, 9kg, 10kg, 12.5kg, 15kg, 17.5kg, 20kg, 22.5kg, 25kg, 27.5kg, 30kg, 32.5kg, 35kg, 37.5kg, 40kg, 42.5kg, 45kg, 50kg, 55kg, 60kg

1 arvio tuotteelle SportKraft Hex käsipaino – suora kahva

 1. Vesa (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukkaat on! Ja painavat! XD Tämä kulmikas hex malli on kätevä, kun painot ei sitten kieri lattialla eikä painot vie lattialla niin paljon tilaa, jos painot säilyttää pareittain päällekkäin.
  Suora kahva toimii mun makuun hieman paremmin kuin kupera, vaikka ei se ero mitenkään merkittävä ole: yhtä paljon se rauta painaa kahvasta huolimatta.

Lisää arvio