SportKraft Throw Bag – heitettävä hiekkasäkki

149,90

SporKraft on tuonut markkinoille oman versionsa heitettävästä hiekkasäkista eli Throw Bag tuotteesta. Tämä tuote on tehty kestämään!

Varastossa

Kuvaus

SportKraft Throw Bag – heitettävä hiekkasäkki

SporKraft on tuonut markkinoille oman versionsa heitettävästä hiekkasäkista eli Throw Bag tuotteesta. Tämä tuote on tehty kestämään!

Kyseinen malli on ollut viime vuosina erittäin suosittu laji voimamieskilpailuissa kuten Arnold Classicin Strongman kilpailussa ja sen käyttö on lisääntynyt koko ajan.

Tämä Tsekeissä valmistettu heittosäkki on tehty 1050D Cordura kankaasta, joka on vahvempaa kuin vastaavissa tuotteissa on käytetty kangas

SportKraft ThrowBag heitettävä hiekkasäkki sisältää myös samasta kankaasta valmistetun sisäpussin, joka on ehdoton heitettävässä tuotteessa toisin kuin sisään ommeltu sisäpussi esimerkiksi normaaleissä SportKraft hiekkasäkeissä.

Tuote on vahvistettu ympäriinsä nostoliinoissa käytetyllä polypropyleenihihnalla. Kahvan läpi menevä kolminkertainen nylon remmi vahvoilla ompeleilla varmistaa keston heittoharjoituksissa.

Säkin suu suljetaan kahvan alla olevalla vetoketjulla. Throw Bag toimitetaan tyhjänä, ja parhaita materiaaleja sen täyttöön ovat hiekka, kumirouhe, lyijypussit, lecasora ja kevytsora. Myös näiden sekoitukset toimivat, jotta saat tarkalleen haluamasi painon.

Maksimipaino esimerkiksi hiekalla on n.34kg

Huom! Heitot karkeille alustoille (sora, asfaltti) voi kuluttaa hiekkasäkin pintaa, vaikka se onkin tehty vahvasti materiaalista

Tämä tuote on tehty erityisesti heittoharjoituksiin ja kestämään sen aiheuttaman rasituksen, toisin kuin mallistomme muut hiekkasäkit. Mallin takia voit käyttää sitä myös muussa harjoittelussa kuten kahvakuulalla tehtävissä etuheilautuksissa ja muissa liikkeissä.

Heittosäkin avulla harjoittelet monipuolisesti ja saat tehtyä koko kroppaa rasittavia liikkeitä. Toiminnallinen harjoittelu on hyvä tuki kaikkeen harjoitteluun. Heittoharjoittelu vahvistaa kehoasi kokonaisvaltaisesti, niin maksimi- ja räjähtävänvoiman, kuin myös voimakestävyyden osalta.

SportKraft Throw Bag, heitettävä hiekkasäkki – Ominaisuudet:

  • Koko 31 x 33cm
  • Paino tyhjänä n.1kg
  • Väri: Hiekka
  • Myydään tyhjänä
  • Erittäin vahva 1050D cordurakangas
  • Vahvistettu nylonremmeillä
  • Maksimipaino hiekalla 34kg
  • Pitävä kahva

Lisätiedot

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Throw Bag – heitettävä hiekkasäkki”