fbpx

SportKraft compression cuff

10,90

SportKraft Compression Cuff suojaa ja tukee niveliä ja lihaksia. Tuotteen aikaansaama kompressio poistaa/lieventää tutkitusti kiputiloja lihaksista ja nivelistä

Poista

Kuvaus

SporKraft Compression cuff nyt markkinoiden edullisimpaan hintaan!

 

SportKraft Compression Cuff suojaa ja tukee niveliä ja lihaksia. Tuotteen aikaansaama kompressio poistaa/lieventää tutkitusti kiputiloja lihaksista ja nivelistä. Tämä malli on tehty erityisesti käsien ja kyynärvarsien alueelle, mutta sitä voi käyttää tuotteen koon sallimissa rajoissa missä tahansa alueella.  Esimerkkeinä hauikset, polvet ja kädet.

Voit käyttää tuotetta, niin pääliikkeissä kuin apuliikkeissä. Kokemuksemme perusteella tämä on ollut erityisen hyvä tuote kaikissa punnerrusliikkeissä, kun kyynärvarsissa on lihasjäykkyyttä tai esimerkiksi golf- tai tenniskyynärpään aiheuttamia kiputiloja.

Halusimme tuoda tuotteen omalla merkillämme, edullisempaan hintaan ja tietenkään unohtamatta huippulaatua.

Tuote myydään yksittäin!

Ominaisuudet:

  • Koot: 8-15″
  • Värit: punainen ja sininen
  • Poistaa kipua
  • Erityinen apu golf- ja tenniskyynärpäähän
  • Tukee lihasta tai niveltä

Koko:

Compression cuff tulisi olla tiukka tai ainakin vähän puristava toimiakseen kunnolla. Tämän takia valikoi 1-2 kokoa pienempi malli, kuin mittaustuloksesi on. Oikean koon saat mittaamalla ympärysmitan kohdasta, jossa haluat tuotetta käyttää.  HUOM! Koot on ilmoitettu tuumissa, joten oikean mitan saat jakamalla saamasi mitan 2.54llä.

Esimerkki: kyynärvarsi on 34cm ympärysmitaltaan. 34cm/2.54 = 13.38″, joten oikea kokovalinta on tällöin 11″ tai 12″, jos haluat kevyen kompression.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Sininen, Punainen

Koko

9", 10", 11", 12", 13", 14", 15"

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft compression cuff”