Ironmind Expander kuminauhat

12,90

Varastossa

Kuvaus

Ironmind Expander kuminauhat

Expand-Your-Hands kuminauha on paras työkalu kyynärvarren ekstensoreiden harjoittamiseen.

Suurin osa päivittäisestä kyynärvarsien rasituksesta aiheutuu puristamisesta, niin töissä, harrastuksissa, kuin myös puristusvoima harjoitteita tehdessä. Monesti vastakkaiseen suuntaan tehtäviä harjoitteita ei tehdä ollenkaan, joka nopeuttaa kyynärvarren lihasten jumiutumista, tennis- ja golfkyynärpään syntymistä ja palautumisesi heikkenee entisestään.

Expander kuminauhat ovat tähän ongelmaan erinomainen ratkaisu! Nopeuta kyynärvarsien palautumista ja tehosta puristusvoima harjoitteluasi entisestään!

  • Helpottaa kyynärpään kiputiloja
  • Pitää yllä lihastasapainoa, kun teet harjoituksia toiseen suuntaan
  • Helpottaa ja estää tennis- ja golfkyynärpää oireita
  • Helpottaa ja estää jännetulehduksen oireita (tendinitis)
  • Auttaa rannekanavaoireyhtymän aiheuttamissa kiputiloissa

Enjoy sparkling hand health and accelerate your grip strength gains with Expand-Your-Hand Bands. You'll want to train the extensor muscles of your hands to counteract all the squeezing you're doing when crushing grippers, and Expand-Your-Hand Bands allow you to work in a dynamic range of motion for maximum grip strength and hand health.

Hauska, helppo ja tehokas tapa harjoittaa ekstensoreita, parantaa palautumista jakuntouttaa kättä mahdollisien ranteen tai kyynärpään leikkausoperaation jälkeen.

Nauhat sopivat eritoten eritasoisiin kuntoutuksiin, mutta niillä on myös tärkeä tehtävä otevoimaa treenattaessa vasta lihasten aktivaattorina näin mahdollistaen kovemman palautumisen ja sitä kautta mahdollistaen kovemman harjoittelun.

Paketti sisältää viisi eri vahvuutta. Yhden kappaleen jokaista kuminauhaa, joita yhdistelemällä saat erittäin monta vastusvaihtoehtoa tasosi ja tarpeesi mukaan.

Meiltä löydät myös kaikki muut tuotteet puristusvoimaharjoitteluun!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ironmind Expander kuminauhat”