Sportkraft naisten painonnostotanko, harjoitusmalli

350,00

Naisten painonnostotanko, harjoitusmalli on tehty kovaan painonnosto harjoitteluun, kilpailuun valmistautuville urheilijoille ja kilpailukäyttöön!

Varastossa

Kuvaus

Uusi tankomallisto on viimein saatu markkinoille! Nämä tangot on suunniteltu huippunostajien kanssa. Tanko malliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

SportKraft naisten painonnostotanko, harjoitusmalli

SportKraft naisten painonnostotanko on tehty kovaan painonnosto harjoitteluun, kilpailuun valmistautuville urheilijoille ja kilpailukäyttöön! Erinomainen ja kestävä tanko myös crossfit harjoitteluun. Kaikki tangon mitat ja ominaisuudet täyttävät kansainvälisen painonnostoliiton vaatimukset.

Kuten myös muissakin tangoissamme halusimme erottua joukosta laadulla. Vaikka kyseessä on ns.harjoitumalli, niin valmistimme tangon 8 neulalaakerilla, joka on saman verran kuin kilpailijoiden kilpamalleissa.

Tangon erikoisteräs on valittu pitkien testien jälkeen parhaaksi painonnostoharjoittelua varten, jotta siinä olisi tarpeeksi joustoa, mutta myös kestävyyttä jatkuvaa rasitusta ja tiputuksia varten.  Kimmoisuudesta huolimatta tanko palautuu aina alkuperäiseen muotonsa nostojen ja tipusten jälkeen.

Tangossa on myös erikoisuutena keskikarhennus, jotta voit tehdä turvallisesti myös kyykkyharjoitukset ilman pelkoa, että tanko tippuisi selästä. Olemme panostaneet tangoissamme myös karhennukseen. Tässä mallissa karhennus on syvä ja pitävä, mutta ei niin leikkaava kuin voimanostotangoissa, joka oli nostajien suositus tällä tangolle. Tanko on pinnoitettu päästä päähän kestävällä kovakromi pinnoitteella.

Oikealla viimeistelyllä ja teräsvalinnalla saimme tangolle huikean 190k PSI vetolujuuden ja 900kg kapasiteetin, joka on omalla tasollaan harjoitusmalleissa! 900kg kesto takaa sen, että tanko säilyttää ominaisuutensa myös isommilla kuormilla. Tämän takia se seoveltuu yleiskäytön lisäksi mm. suuriin kyykkyihin ja maastavetoihin

  • Jokainen tanko käytetään röntgenkuvassa ennen kuin se laitetaan myyntiin. Tällä varmistetaan, että tangossa ei ole valmistusvirheitä ja saadaan tasalaatuista tavaraa jokaisessa erässä.
  • Tankoja pidetään 550kg taivutuksessa tunnin ajan ja sen jälkeen tehdään mittaukset ettei tanko ole taipunut.

Jos haluat salillesi laadukkaan, mutta  tangon painonnosto- tai toiminnalliseen harjoitteluun, niin tämä on oikea valinta!

SportKraft naisten painonnostotanko, harjoitusmalli – Ominaisuudet:

  • Paino 15kg
  • Paksuus  25mm
  • Pituus 201cm
  • Kovakromi pinnoite
  • 190 000 PSI vetolujuus
  • 8 neulalaakeria
  • Kapasiteetti 900kg
  • IWF vaaditut merkinnät

Naisten painonnostotanko 

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sportkraft naisten painonnostotanko, harjoitusmalli”