HC PRO säädettävä penkki

599,00

Erittäin vahva HC PRO säädettävä penkki käytettäväksi sellaisenaan tai yhdessä powerrackin yhteydessä

Kuvaus

HC PRO säädettävä penkki liukukiskolla

HC PRO säädettävä penkki on erittäin vahva ja laadukas vaihtoehto niin koti- kuin kaupalliseen kuntosalikäyttöönkin!

Penkin selkänojaa on mahdollisuus säätää tasapenkkiasennosta aina 80 asteen kulmaan asti.  Tutustu myös SportKraft ”ZERO GAP” malliin, jossa ei ole rako pehmusteiden välissä, kun penkki käännetään ala-asentoon.

Tämä malli on tehty kestämään erittäin kovaa käyttöä ja sille ei ole asetettu käyttöpainorajaa. Olemme testanneet sen yli 300kg penkkipunnerruksilla ja boksina +400kg kyykyille. Kuten myös kaikki SportKraft penkit, niin tämäkin on tehty virallisilla mitoilla, joka palvelee myös kilpaurheilijoita.

Säädettävän penkin 45kg fyysinen paino kertoo sen erittäin tukevasta rakenteesta. Tämä säädettävä penkki on valmsitettu 4mm paksusta profiilista. Vaikka penkki kestäisikin erittäin suuria kuormia myös kevyemmällä rakenteella, niin halusimme tehdä mallin, joka ei huoju tai notku kovimmissakaan suorituksissa!

Penkin selkänoja on säädettävissä 7 eri asentoon. Tasapenkistä 15 asteen välein aina pystysuoraan asentoon, joten toimii myös normaalina tasapenkkinä. Istuinosa taas on säädettävissä 5 eri asentoon ja sekin 15 asteen välein

Kulmien säätäminen tapahtuu nopeasti ja helposti pikalukituksella. Vedä lukitsintapista, käännä penkki haluamaasi asentoon ja se on käyttövalmis

Kulman säädöllä saat kohdistettua harjoittelun juuri niille lihaksille joita haluat kehittää. Erinomainen tuote tehokasta harjoittelua varten, joka mahdollistaa useat eri variaatiot!

HC PRO säädettävä penkki 2

Penkki sopii käytettäväksi kaikkiin punnerrusliikkeisiin. Voit käyttää tätä säädettävää penkkiä esimerkiksi käsipainopenkissä, normaalissa penkkipunnerruksessa ja vinopenkissä.  Lisäksi voit tehdä vaikka boksikyykkyä, kulmasoutua, reverse flyes -liikkeitä, lantionnostoja ja penkille nousuja.

Säädettävä penkki erityisesti käytettäväksi power rack telineissä tai esimerkiksi kyykky telineissä, jossa on omat erilliset koukut penkkipunnerrusta varten.Tämä penkki on myös helposti siirrettävissä ,sen takana olevien pyörien ansiosta ja edessä on myös siirtelyä helpottava kahva.

Miellyttävän tuntuiset paksut ja pitävät pehmusteet on päällystetty kulutusta kestävällä ja helposti puhdistettavalla tekonahalla.

Tässä mallissa penkki vaakatasossa lepää täysin rungon varassa, se ei horju eikä heilu. Erittäin lujaa tekoa. Ei halvin, mutta yksi parhaista penkeistä salillesi.

Tasapenkkinä sitä voi käyttää yli 400 kilon penkkipunnerruksissa. Pulverimaalaus. Pyörät joiden avulla penkkiä on helppo siirrellä paikasta toiseen.

HC PRO säädettävä penkki – Ominaisuudet:

 • Korkeus 45cm
 • Kokonaispituus 136cm
 • Selkäosan pituus 98cm
 • Selkäosan leveys 32cm
 • Istuinosan pituus 38cm
 • Istuinosan leveys 30cm -> 20cm
 • Paino 45kg
 • Ei käyttörajoitusta painolle
 • Paksua profiilia
 • Siirtopyörät
 • Pulverimaalattu

Jos haluat vahvimmat ja kestävimmät laitteet salillesi, niin valintasi on SportKraft ja HC PRO tuotelinjamme. Laitteitamme käyttävät Suomessa muun muassa PTV gymit, Loaded gym, puolustusvoimat, poliisi, virastot ja kunnat.

HUOM! Tämä tuote on varustettu ikuisella runkotakuulla ja se on saatavissa tilauksesta kaikissa eri väreissä.

Valmistettu käsityönä Euroopan Unionissa!

Lisätiedot

Paino 46 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HC PRO säädettävä penkki”