SportKraft Football tanko

250,00

SportKraft Football tanko on suosituin erikoistanko penkkipunnerrukseen! Tällä viet penkkipunnerrus, ojentaja ja hauis harjoittelusi uudella tasolle.

Varastossa

Kuvaus

Uusi tankomallisto on viimein saatu markkinoille! Nämä tangot on suunniteltu huippunostajien kanssa. Tanko malliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

SportKraft Football tanko / MultiGrip bar

Penkkipunnerruksen erikoistangot ovat viime vuosina nousseet huikeaan suosioon, joten teimme oman mallistomme myös niistä! Tämä malli voittaa kilpailijansa laadultaan ja kestoltaan!

SportKraft Football tanko on varustettu 6 suoralla ja karhennetulla kahvalla joiden avulla voit tehdä penkkipunnerrukset, hauis-, ojentaja ja esimerkiksi pystypunnerrusliikket eri oteleveyksillä!

Kahvat on asennettu SportKraft tangossa 14cm, 35cm ja 55cm välein. Nämä on todettu parhaaksi vaihtoehdoksi harjoitusten ja testiemme perusteella.

Tanko on valmisttu kestävästä raudasta lujilla hitsauksilla ja pinta on pulveri-/polttomaalattu, joka nataa tangolla kestävän suojan, mutta myös upean ulkonäön.

Valmistustavan ansiosta tämän tangon kapasiteetti on huikea 300kg!  Tangon päädyt ovat perinteisille 50mm keskireiällä varustetuille levypainoille tehdyt. Tanko on tehty sopimaan kaikkiin yleisimpiin penkkipunnerruspenkkeihin ja power rack voimatelineisiin.

Tämän tangon avulla viet harjoittelusi uudella tasolle! Kaikessa urheilussa vaihtelu on lehitystä ja tällä tangolla saat tehtyä pääliikkeet esimerkiksi penkki-, lattia- ja pinnapunnrruksissa aivan uudella tavalla ja erilaisella ärsykkeellä!

Tanko on myös erinomainen työkalu erilaisiin apuliikkeisiin ojentajille hauikselle ja olkapäille! Liikevalikoima on loputon, mutta hyvinä esimerkkeimä pystypunnerrus, JM press, ranskalainen punnerrus ja lattiapenkki ovat yhtiä suosituimpia variaatioita.

Ominaisuudet – moniotetanko:

  • Paino 20kg
  • Pituus 208cm
  • Kapasiteetti 300kg
  • Kahvojen halkaisija n.32mm
  • 50mm levyille
  • Erittäin vahvat hitsaukset ja materiaali
  • 6 suoraa kahvaa
  • Pulverimaalattu
  • Sopii penkkeihin ja powerrack telineisiin

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Football tanko”