fbpx

SportKraft Swissbar tanko

250,00

SportKraft Swissbar on yksi suosituimmista erikoistangoista penkkipunnerrukseen ja apuliikkeisiin! Tällä viet harjoittelusi uudella tasolle.

Varastossa

Kuvaus

Uusi tankomallisto on viimein saatu markkinoille! Nämä tangot on suunniteltu huippunostajien kanssa. Tanko malliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

SportKraft Swissbar tanko / MultiGrip bar 

Penkkipunnerruksen erikoistangot ovat viime vuosina nousseet huikeaan suosioon, joten teimme oman mallistomme myös niistä! Tämä malli voittaa kilpailijansa laadultaan ja kestoltaan!

SportKraft Swissbar tanko on varustettu 6 vinolla ja karhennetulla kahvalla joiden avulla voit tehdä penkkipunnerrukset, hauis-, ojentaja ja esimerkiksi pystypunnerrusliikket eri oteleveyksillä! Kahvat on asennettu SportKraft tangossa 15cm, 37cm ja 57cm välein keskikohdasta mitattuna. Nämä on todettu parhaaksi vaihtoehdoksi harjoitusten ja testiemme perusteella.

Tanko on valmisttu kestävästä raudasta lujilla hitsauksilla ja pinta on pulveri-/polttomaalattu, joka nataa tangolla kestävän suojan, mutta myös upean ulkonäön. Valmistustavan ansiosta tämän tangon kapasiteetti on huikea 300kg! Tangon päädyt ovat perinteisille 50mm keskireiällä varustetuille levypainoille tehdyt. Tanko on tehty sopimaan kaikkiin yleisimpiin penkkipunnerruspenkkeihin ja power rack voimatelineisiin.

SportKraft Swissbar tangon avulla viet harjoittelusi uudella tasolle! Kaikessa urheilussa vaihtelu on lehitystä ja tällä tangolla saat tehtyä pääliikkeet esimerkiksi penkki-, lattia- ja pinnapunnrruksissa aivan uudella tavalla ja erilaisella ärsykkeellä! Tanko on myös erinomainen työkalu erilaisiin apuliikkeisiin ojentajille hauikselle ja olkapäille! Liikevalikoima on loputon, mutta hyvinä esimerkkeimä pystypunnerrus, JM press, ranskalainen punnerrus ja lattiapenkki ovat yhtiä suosituimpia variaatioita.

Ominaisuudet – moniotetanko:

  • Paino 20kg
  • Pituus 208cm
  • Kapasiteetti 300kg
  • Kahvojen halkaisija n.32mm
  • 50mm levyille
  • Erittäin vahvat hitsaukset ja materiaali
  • 6 vinoa kahvaa
  • Pulverimaalattu
  • Sopii penkkeihin ja powerrack telineisiin

 

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Swissbar tanko”