Voimanostotangot

Voimanostotanko asiantuntijalta edullisesti juuri sinulle. Meiltä löydät maailmankuulut ja vahvimmat SportKraft voimanostotangot, joita on käytetty ympäri maailmaa suurimmissa kilpailuissa MM-kilpailuja myöten. Valikoimasta löydät kaikki voimanostotangot erilaisten vaatimusten ja nostajan tason mukaisesti. Tutustu esimerkiksi erittäin laadukkaaseen SportKraft Hardcore voimanostotankoon. Luonnollisesti voimanostotankomme ovat painoltaan 20 kg.

Voimanostotangot ovat valmistettu virallisten kilpailuvaatimusten (IPF-hyväksytty) mukaan

Voimanostotankomme on tehty virallisten kilpailuvaatimusten ja mittojen mukaisesti. Mallimme täyttävät kaikki IPF-voimanostoliiton vaatimukset. Valikoimaa on myös täydennetty huippumerkeillä kuten kotimainen LEOKO ja Yhdysvaltalainen Texas.

Hyvä voimanostotanko mielekkäämpään voimailuun

Voimanostoon lukeutuu kolme nostomuotoa ja ne ovat maastaveto, penkkipunnerrus ja jalkakyykky. Hyvä voimannnostotanko on tarpeeksi jäykkä verrattuna esimerkiksi tavalliseen painonnostotankoon. Sportkraftin voimannostotangot ovat testattu aina oikeissa olosuhteissa, jotta asiantuntijuutemme lisäksi voimme todeta niiden toimivan juuri oikealla tavalla niille tarkoitetussa tehtävässään.

Tutustu myös muihin levytankoihimme.

Näytetään kaikki 12 tulosta