SportKraft Extreme kyykkytanko, 30kg

930,00

SportKraft extreme kyykkytanko 30kg on tehty kestämään kovimmatkin nostot maailmassa. Testattu ja valmistettu parhaimpien nostajien toimesta. Valmistettu erikoisteräksestä, jota vastaavaa ei löydy markkinoilta.

Varastossa

Kuvaus

SportKraft XTREME Kyykkytanko, 30kg

Maailman vahvin kyykkytanko, joka suunniteltiin alkuperäisesti USA markkinoille on nyt saatavana myös Suomesta!

Erittäin odotettu malli saapui markkinoille huhtikuussa 2022, ja se on sen jälkeen testattu useissa kilpailuissa aina 570kg rautoihin asti ja harjoituksissa yli 600 kuormilla!

Tämän mallin on suunnitellut useiden maailmanennätysten haltija Kalle Räsänen, joka on tehnyt ennätykset niin raakana, amatööri ja myös ammattilaisvarusteilla

SportKraft extreme kyykkytanko 30kg on edeltäjäänsä pidempi. Sen kokonaispituus on huikeat 261cm ja paksuus 35mm, joka takaa ettei tanko taivu suurimillakaan kuormilla. Toisin kuin monet muut mallit, niin SportKraft kyykkytangon minimaalinen jousto lisää turvallisuutta isoilla kuormilla.

Tangon 50cm pitkiin olkiin mahtuu huikea määrä levyjä ja samalla tilaa jää myös varmistajille. Täysin karhennettu ja cerakote pinnoitettu tanko-osa taas takaa, että tanko ei pääse liikkumaan suoritusta tehdessä. Karhennus on tehty luonnollisesti erittäin aggressiiviseksi.

Olemme valmistaneet tangon parhaita osia ja metalliseosta käyttäen. Valmistustapamme takaa tangolle 230.000 psi arvon. SportKraft voimanostotanko on myös varusteltu itsevoitelevilla pronssipuslilla.

Nämä kaikki ominaisuudet tekevät tangosta ylivoimaisen markkinoilla.

SportKraft XTREME kyykkytanko, 30KG -Ominaisuudet 

 • Paino 30KG (66LBS)
 • Pituus 261cm
 • Halkaisija 35mm
 • Olan pituus 50cm
 • Täysin karhennettu
 • Aggressiivinen karhennus
 • Keraaminen pinnoite
 • 5 ote merkintää
 • 230,000 PSI
 • Valmistettu erikoisteräksestä
 • Pronssipuslattu

Tangon malli perustuu SportKraft HC kyykkytankoon, joka on ollut käytössä ympäri maailman.

SportKraft kyykkytanko on käytössä vuoden 2022 MM kilpailuissa ja maailman kovimmassa pro kilpailussa WPO Super finaaleissa. Se on ollut myös kesto suosikki Australian BIG Dogs and Pro Raw kilpailuissa.

Tangolla ovat kyykänneet ennätyksiä sellaiset nimet kuten David Hoff, Yuri Belkin, Andrew Malanichev, Eric Lillebridge, Kalle Räsänen, Marianne Kosonen ja monet muut maailman huiput. 

Tanko on testattu suomalaisten osalta muun muassa Jonas rantasen 575kg kyykyssä ja Kalle Räsäsen 486kg kyykyssä alle 90kg sarjaan ja 450kg kyykyssä alle 82.5kg sarjaan

SportKrafy Extreme kyykkytanko ei ole halvin, mutta paras valinta jos haluat harjoitella vahvimmalla ja parhaalla tangolla, joka on valmistettu!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Extreme kyykkytanko, 30kg”