SportKraft Hardcore voimanostotanko

490,00

SportKraft HardCore voimanostotanko on valmistettu kovaa kulutusta, harjoittelua ja kilpailukäyttöä varten. Yksi parhaista tangoista voimailuun!

Varastossa

Kuvaus

Hardcore voimanostotanko

SportKraft Hardcore voimanostotanko

Toiseksi vahvin voimanostotanko mallimme on SportKraft HardCore tanko. Myös tämä malli on valmistettu kovaa kulutusta, harjoittelua ja kilpailukäyttöä varten. Vaikka tanko ei ole niin vahva kuin Extreme malli, niin silti se on suurinta osaa kilpailijoitaan vahvempi. Tämä tanko on erinomainen valinta kovaa harjoittelua ja kilpailukäyttöä varten ja upea lisä salillesi, jos haluat tarjota asiakkaille huippulaatua.

SportKraft voimanostotangot on testattu sali- ja kilpailukäytössä mm. yli 400kg penkkipunnerruksilla, maastanostoilla ja kyykyillä.

SportKraft Hardcore tangon 1000kg kesto takaa turvallisuuden isoillakin kuormilla.Olemme panostaneet tangon laatuun alusta loppuun ja yksi parhaimmista ominaisuuksista on tangon syvä, pitävä, mutta ei liian leikkaava karhennus. Karhennuksessa on tarpeeksi ”pitoa” maksimiharjoitteissa, mutta se ei kuitenkaan liian terävä, joka rikkoo ihon.

Tangon pinnoitteeksi valitsimme kaksi tämän hetken parasta vaihtoehtoa. Tanko-osa on Cerakote (keraaminen) pinnoitteella, joka on kulutusta kestävin ja paras vaihtoehto korroosiota vastaan, kun ruostumatonteräs ei ole vaihtoehto.

Keraaminen pinnoite kestää, eikä tanko lähde kulumaan ja ruostumaan kuten esimerkiksi halvemmassa mustauksessa. Tangon päätyihin valitsimme upean ja näyttävän kromipinnoitteen, joka luo tankoon ulkonäköä ja kestää kulutusta todella hyvin.

Hardcore voimanostotanko materiaali on sama erikoisteräs kuten Extreme-mallissa, mutta viimeistely on tehty erilaisella tekniikalla, jonka takia tuote on halvempi kuin Extreme, mutta silti sisältää erittäin suuren 220k PSI vetoluuden ja 1000kg kapasiteetin! Tämän ansiosta tanko ei taivu isoimmillakaan kuormilla kuten perinteiset punttitangot ja palautuu aina muotoonsa suorituksen jälkeen.

Hinta/laatu suhteeltaan  tämä on paras valinta 20kg voimanostotangoista ja hintaluokka jää huomattavasti pienemmäksi kilpailijoihin verrattuna. Jos haluat salillesi tai omaan käyttöön erittäim vahvan tangon, niin tämä malli on oikea valinta. Se kestää kymmenien vuosien käytön. Huippu investointi saleille, jotka haluavat käyttöönsä pitkäikäiset tuotteet.

Kaikki SportKraft voimanostotangot ovat keskikarhennettuja, joka tekee nostamisesta turvallista. Jokaisessa tangossa on myös viralliset merkit 810mm kohdalla ja tangon kaikki mitat täyttävät IPF vaatimukset. Voimanostotanko mallistomme luotiin kovaan harjoitus- ja kilpailukäyttöön, jotta nostaminen niillä olisi mahdollisimman tukevaa ja turvallista. Halusimme myös luoda tuotteen, joka kestää vertailuissa tunnetuimpiin merkkeihin laadussa, mutta on hinnaltaan järkevä.

Tästä taulukosta näet erilaisten tankojen pinnotteiden vartailun heikoimmasta vahvimpaan:

SportKraft Hardcore voimanostotanko – Ominaisuudet:

  • Paino 20kg
  • Pituus 220cm
  • Halkaisija 29mm
  • Vetolujuus 220.000 PSI
  • Kapasiteetti 1000kg
  • Otemerkinnät 810mm kohdilla
  • Voimanostotanko
  • Keskikarhennettu, syvä karhennus
  • Pinnoite Cerakote
  • Itsevoitelevat pronssi puslat

 

 

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Hardcore voimanostotanko”