fbpx

SportKraft Extreme Voimanostotanko

690,00

SportKraft Extreme voimanostotanko on mallistomme vahvin voimanostotanko, joka haastaa kilpailijansa laadussa ja hinnassa. Se on tehty erittäin kovaan käyttöön!

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 20 Osastot: , ,

Kuvaus

Uusi tankomallisto on viimein saatu markkinoille! Nämä tangot on suunniteltu huippunostajien kanssa. Tanko malliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

SportKraft Extreme voimanostotanko

Mallistomme vahvin voimanostotanko kantaa nimeä Extreme. Tämä malli on tehty erittäin kovaa kulutusta ja voimanoston kilpailukäyttöä varten. Extreme-malli palvelee myös erinomaisesti nostajia, jotka harjoittelevat kilpailuja varten ja haluavat käyttää vain parasta laatua myös harjoittelussa.

Tanko on suunniteltu kestämään suurimmatkin kuormat, jatkuvan käytön ja kuluttavat olosuhteet. Myöskin tanko on markkinoiden edullisin vastaavassa luokassa myydyissä tangoissa.

Extreme voimanostotanko on testattu sali- ja kilpailukäytössä mm. yli 400kg penkkipunnerruksilla, maastanostoilla ja kyykyillä. SportKraft Extreme tangon 1300kg kesto takaa turvallisuuden isoillakin kuormilla.Olemme panostaneet tangon laatuun alusta loppuun ja yksi parhaimmista ominaisuuksista on tangon syvä, pitävä, mutta ei liian leikkaava karhennus. Karhennuksessa on tarpeeksi ”pitoa” maksimiharjoitteissa, mutta se ei kuitenkaan liian terävä, joka rikkoo ihon.

Tangon pinnoitteeksi valitsimme kaksi tämän hetken parasta vaihtoehtoa. Tanko-osa on Cerakote (keraaminen) pinnoitteella, joka on kulutusta kestävin ja paras vaihtoehto korroosiota vastaan, kun ruostumatonteräs ei ole vaihtoehto. Keraaminen pinnoite kestää, eikä tanko lähde kulumaan ja ruostumaan kuten esimerkiksi halvemmassa mustauksessa. Tangon päätyihin valitsimme upean ja näyttävän kromipinnoitteen, joka luo tankoon ulkonäköä ja kestää kulutusta todella hyvin.

SportKraft Extreme voimanostotanko ja sen materiaalin valinta erilaisten terästen joukosta on tärkeää ja valikoimme saman erikoisteräksen kuten SportKraft kyykkytangossa. Tämän ansiosta tanko ei taivu isoimmillakaan kuormilla kuten perinteiset punttitangot ja palautuu aina muotoonsa suorituksen jälkeen. Oikea mateliaalin valinta ja viimeistely antavat tangolle huikean 230.000 PSI vetolujuuden.
Vaikka PSI arvo ei kerro kaikkea, niin erikoisteräksen laatu ja viimeistely antaa tangolle hurjan 1300kg kapasiteetin!

Tämä on yksi maailman parhaista 20kg voimanostotangoista ja hintaluokka jää huomattavasti pienemmäksi kilpailijoihin verrattuna. Jos haluat salillesi tai omaan käyttöön parhaan ja vahvimman tangon, niin tämä malli on oikea valinta. Se kestää kymmenien vuosien käytön. Huippu investointi saleille, jotka haluavat käyttöönsä pitkäikäiset tuotteet.

Kaikki SportKraft voimanostotangot ovat keskikarhennettuja, joka tekee nostamisesta turvallista. Jokaisessa tangossa on myös viralliset merkit 810mm kohdalla ja tangon kaikki mitat täyttävät IPF vaatimukset. Voimanostotanko mallistomme luotiin kovaan harjoitus- ja kilpailukäyttöön, jotta nostaminen niillä olisi mahdollisimman tukevaa ja turvallista. Halusimme myös luoda tuotteen, joka kestää vertailuissa tunnetuimpiin merkkeihin laadussa, mutta on hinnaltaan järkevä.

Tästä taulukosta näet erilaisten tankojen pinnotteiden vartailun heikoimmasta vahvimpaan:

SportKraft Extreme voimanostotanko – Ominaisuudet:

  • Paino 20kg
  • Pituus 220cm
  • Halkaisija 29mm
  • Vetolujuus 230.000 PSI
  • Kapasiteetti 1300kg
  • Otemerkinnät 810mm kohdilla
  • Voimanostotanko
  • Keskikarhennettu, syvä karhennus
  • Pinnoite Cerakote
  • Itsevoitelevat pronssi puslat

SportKraft Extreme

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Extreme Voimanostotanko”