Levytangot ja lukot

Onko hyvä levytanko etsinnässä? Olet tullut oikeaan paikkaan. Valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat levytangot voimaharjoitteluun, kuten voimannostotangot ja painonnostotangot. Laaja sarjamme koostuu perus-, kilpailu- ja erikoistangoista. Levytankoa käytetään yleisenä välineenä voimaharjoittelussa, koska sitä voidaan käyttää monipuolisesti koko kehon harjoitteluun. Sportkraftin myymillä levytangoilla onnistut tekemään laadukkaat harjoitteet, kuten penkkipunnerrukset, kyykyt ja maastovedot.

Levytankoja eri treeneihin

Sportkraft myy levytankoja erilaisia treenejä silmällä pitäen. Suora levytanko on varmasti tunnetuin ja niitä valikoimassamme onkin suurin osa. Kaikissa tangoissa on hyvät gripit, jolloin niiden pito on treenatessa optimaalinen. Kulmatankojen avulla esimerkiksi hauiskäännöt onnistuvat mallikkaasti. Fatbarilla saa harjoitteluun vaihtelua ja sillä pystyy harjoittamaan hyvin puristusvoimaa. Fatbar-levytangon paino on normaalitankoa kevyempi eli 15,8 kg.

Meiltä saat ostettua myös suositun >>pump-setin kotitreenejä varten.

Meiltä saat levytangot niin kotitreenaamiseen, kuntosalikäyttöön, kuin myös raskaansarjan kilpakäyttöön! Olemme suunnitelleet ja testanneet itse kaikki SportKraft levytangot, jotka löydät valikoimastamme.

Näytetään tulokset 1–50 / 60