Titan F6 Tornado, IPF hyväksytty

169,00

Titan F6 on yksi parhaista 1- kankaisista penkkipaidoista. Valmistettu astetta venyvämmällä kankaalla kuin paidan iso veli Super Katana.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Titan F6 Tornado

Titan F6 on valmistettu NXG+ kankaasta. Se on hieman joustavampi kuin NXG Super + ja monien mielestä edelleen se paras paita. Hiha on asennettu suoraan rintapaneeliin. Tämä perusratkaisu on osoittautunut erittäin toimivaksi, siitä ovat todisteena lukuisat ME-tulokset.

Titanin patentoitu F6 malli on erittäin helppo paita nostaa. Sen venyvämpi NGX+ kangas tekee siitä miellyttävämmän nostaa ja mahdollistaa pienemmän koon käytön varsinkin pitempi kätisille nostajille, jotta paita saadaan auttamaan noston loppuun asti. Myöskin aloittelijalle tämä on erinomainen valinta, vaikka tätä käyttävät myös huippupunnertajat.

Suurin ero verrattuna FURY`n on hihakulma pituussuunnassa. Tämä ratkaisu auttaa kontrolloimaan tankoa paremmin ja samalla paita saadaan tuottamaan enemmän ”potkua”.

sF6 on ratkaisu niille nostajille joilla oli ongelmia nostolinjan kanssa FURY NXG+ paidalla. F6 sopii nostajille jotka punnertavat selkä kaarella tai ilman ja tämä käy myös nostajille jotka vievät tangon alas lähelle palleaa tai jopa sen päälle.

Yhdet maailman suurimmista 1-kankaisella paidalla nostetuista penkkipunnerruksista ovat, Mike Womackin 422,5 ja Robert Wilkersonin 412,5 on kummatkin nostettu F6 paidalla!

  • Made in USA
  • joustopaneeli selässä
  • NXG+ kangas
  • GPC/WPC/USPA… hyväksytty
  • takuu 1+2 vuotta

 

Kokotaulukko:

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Varusteen koko

30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

1 arvio tuotteelle Titan F6 Tornado, IPF hyväksytty

  1. Tornado Man

    Twisted my arm! extremely well thought out, thank you

Lisää arvio