SportKraft tasapenkki Basic

195,00

SportKraft tasapenkki basic on tukeva malli erinomaisella hinta-laatusuhteella. Se on edullinen hankinta esimerkiksi kotisaleille.

Varastossa

Kuvaus

SportKraft tasapenkki basic

Basic tasapenkki on erityisesti suunnieltu koti- ja autotallikäyttöön. Vaikka nimi on basic, niin valmistimme tämänkin penkin kestämään suuria kuormia! Basic penkin kantavuus on 350kg!

Tämö malli on yksi parhaita  hinta-laatusuhteeltaan. Toisin kuin useat muut penkit, niin SportKraft Basic penkki on valmistettu virallisten kilpailussa käytettävien penkkien mittojen mukaisesti, jotta harjoittelu olisi sillä turvallista ja sujuvaa.

Penkin selkänojan leveys on 31cm, korkeus 45cm ja pituus 120cm. Tämä yhdistettynä 350kg maksimikantavuuteen tekee tästä tuotteesta erinomaisen kenelle tahansa harrastajalle ja sen on myös erinomainen valinta koti- ja autotalli saleille.

Ei enää punnerruksia liian kapealla penkillä!

Tällä tasapenkillä teet kaikki raskaimmat punnerrustreenit turvallisesti. Voit käyttää sitä käsipainopenkeissä tai normaali penkkipunnerruksessa esimerkiksi power rack telineissä tai kyykkytelineissä, jossa on omat koukut penkkiä varten.

Lisäksi voit tehdä vaikka boksikyykkyä, kulmasoutua, reverse flyes -liikkeitä, lantionnostoja ja penkille nousuja.

Miellyttävän tuntuiset pehmusteet on päällystetty kulutusta kestävällä ja helposti puhdistettavalla tekonahalla. Metalliosien pinnoitteena on käytetty kestävää pulverimaalausta.

SportKraft tasapenkki, basic – Ominaisuudet:

  • Paino 20kg
  • 120 x 45 x 45cm (PxLxK)
  • Selkänojan koko 120 x 31 x 7cm (PxLxK)
  • Koko
  • Tukeva runko
  • Pitävä verhoilumateriaali
  • Pulverimaalattu

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft tasapenkki Basic”