SportKraft kalibroitu teräslevypaino

34,90114,90

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

SportKraft kalibroitu teräslevypaino

SportKraftin omat erityisesti voimanostoon suunnitellut kalibroidut levypainot ovat valmistuneet!

Valmistimme voimanostolevymme tarkimmalla mahdollisella kalibroinnilla, joka täyttää KAIKKI kansainväliset vaatimukset kilpailukäyttöön tuleville levyille! Levyt on kalibroitu +-10g tarkkuudella jokaisessa mallissa.

Tarkkuus on erityisen tärkeää voimanostoliikkeissä, jossa liikutellaan suuria kuormia, jotta voidaan olla varma oikeasta kuormasta tangon molemmin puolin. Tämä tulee esille varsinkin kilpailuun tähtäävillä nostajilla.

SportKraft kalibroitu teräslevypaino on pinnoitettu kestävällä pulverimaalilla. Ennen maalausta jokainen levy on tarkkaan hiottu ja kalibroitu oikeaan painoonsa tarkkuusvaakalla mitaten.
Tämän jälkeen levyt kalibroidaan käsinhionnalla. Tämä varmistaa, että levyillä on suuri painotarkkuus.

Teräslevyjen etuna perinteisiin valurautalevyihin on kalibrointi ja kestävyys. Nämä levyt on tehty kestämään kilpailuolosuhteita ja kovaa käyttöä.  Teräslevyissä on myös paljon pienempi murtumisriski kuin valurautaisissa levyissä.

Kapean rungon puolesta nämä levyt sopivat myös kaikkiin laitteisiin kuten jalkaprässeihin, kun tarvitaan tilaa suurille kuormille. Tarkkuus on erityisen tärkeää voimanostoliikkeissä, jossa liikutellaan suuria kuormia, jotta voidaan olla varma oikeasta kuormasta tangon molemmin puolin. Tämä tulee esille varsinkin kilpailuun tähtäävillä nostajilla.

Kuten kaikissa kilpailulevyissä, niin myös tässä mallissa 20kg ja 25kg levyt ovat halkaisijaltaan täysikokoiset 45cm. Myös 1.25kg – 15kg levyt on valmistettu kansainvälisten standardien mukaan.

Meiltä löydät myös ainoana Suomessa valurautalevyt, jotka on valmistettu virallisilla mitoilla ja tietenkin erittäin laadukkaat voimanostotangot!

Levyt myydään kappaleittein!

SportKraft kalibroitu teräslevypaino – Ominaisuudet:

  •  Korkean tarkkuuden levypaino
  • huippuluokan viimeistely
  • -+10g kalibrointi
  • Sisähalkaisija reiällä n. 50,4 mm
  •  KG-merkinnät ja SportKraft logo
  • Kansainvälisillä värikoodeilla / pulverimaalattu
  • Erityisesti voimanosto ja laitekäyttöön

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paino

1,25kg, 2,5kg, 5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft kalibroitu teräslevypaino”