Käsipainot ja kahvakuulat

Käsipainot kuuluvat jokaisen kuntoilijan perusvälineisiin ja ovatkin suosituimpia kuntoiluvälineitä niin kotona kuin liikuntakeskuksissa. Käsipainot mahdollistavat kuntoilun pienemmissäkin tiloissa ja tarvittaessa ne ovat helppo ottaa mukaan. Kun suunnittelet voimaharjoittelun aloittamista, on helppoa lähteä liikkeelle käsipainoista. Käsipainotreeni on monipuolista ja se sopii useimpien lihasryhmien harjoitteluun. 

Käsipaino sopii kaikentasoisille käyttäjille ja monipuolinen kuntoiluväline

Sivustolla löydät laadukkaat käsipainot monipuoliseen harjoitteluun. Valikoimastamme löytyy käsipainoja 1-60 kilon väliltä ja ovat valmistettu huippumateriaaleista. Voit ostaa meiltä myös tukevan telineen jolla pidät käsipainot siistissä järjestyksessä salillasi. Käsipainot myydään yksittäin, mutta on myös mahdollista ostaa käsipainosarja. Löydät myös ladattavan käsipainon, joka on ihanteellinen valinta pienempiin harjoitustiloihin. 

Huomasitko HEX käsipainon, josta löytyy suora kahva? SportKraft on tuonut sen markkinoille ensimmäisenä Suomessa ja se on ergonomisempi vaihtoehto harjoitteluun. Tutustu koko käsipaino -valikoimaamme ja tilaa!

Näytetään kaikki 13 tulosta