Levypainot

Oletko jo tutustunut suosituinpaan >>levypainoon, joka on erittäin laadukas?

Laadukkaat levypainot takaavat tehokkaat voimatreenit ja niiden kestävyys on huippuluokkaa. Näin ollen levypainoja ei tarvitse uusia usein, vaan ne kestävät vuosia kovaa käyttöä – riippuen mallist ja käyttöasteesta. Sportkraftilta löydät kattavan valikoiman levypainoja, jotka ovat jokaisen kuntosalin tai kotisalin vakiokalustoa. Valikoiman levypainoista löytyvät normaalit 50mm halkaisijan reiät, joten ne sopivat levytankoihin juuri kuten pitääkin.

Kumiset levypainot pitävät lattiat ehjinä

Valikoimastamme löytyvät kumiset levypainot pitävät nostoalueet paremmassa kunnossa kuin valurautaiset levypainot. Kumisten levypainojen etu on myös se, että ne eivät aiheuta ns. ylimääräistä ääntä. Meillä on kumisia levypainoja niin kilpailuun kuin kuntosalille.

Tai laadukkaaseen kumitettuun >>levypainosarjaamme?

Bumper levypainot mm. crossfitin harjoitteluun

Sportkraftin 20 000 pudotuksella testatut ja huippulaadukkaat bumper levypainoilla treenaat varmasti välineiden puolesta mahdollisimman hyvin. Bumper levypainoja löytyy ainoastaan sen virallisessa 45 senttimetrin halkaisijassa. Levypainojen reikä on vahvistettu luonnollisesti metallirenkaalla.

Katso valikoimamme suosituin bumper levypainosarja >>

Näytetään kaikki 16 tulosta