Levypainot

Meiltä löydät laajan valikoiman levypainoja niin ammatti- kuin kotikäyttöön. Laadukkaat levypainot mahdollistavat sinulle tehokkaat voimatreenit ja ovat erinomainen valinta, kun tavoitteenasi on lihasten sekä voiman kasvattaminen. Korkeatasoiset levypainot kestävät kovaakin käyttöä jopa vuosia – riippuen tietenkin mallista ja käyttöasteesta. Valikoimamme suosituin tuote on  SportKraft kumitettu levypaino, joka sopii erinomaisesti perusliikkeisiin. Levypainoissamme on 50mm halkaisijan reiät ja ovat yhteensopivia verkkosivuiltamme löytyvien levytankojen kanssa.  

Kumiset levypainot kestävät iskuja

Kumitetut levypainot eroavat rautaisesta vaihtoehdosta siitä, että ne ovat päällystetty ylimääräisellä pehmeällä kerroksella. Kumipäällyste on turvallisempi, pitkäikäisempi ja kestävämpi sekä suojaa lattiaa ylimääräisiltä kolhuilta. Kumiset levypainot sopivat salille kuin salille ja voit käyttää niitä levytangon kanssa ja ilman, sillä levypainoista löytyvät käsittelyä helpottavat kahvat. Valikoimastamme löytyy levypainoja sekä kilpailuun että kuntosalille. Tutustu SportKraft kumitettuun levypainosarjaan, sillä kun ostat kerralla enemmän säästä rahaa!

Bumper-levypainot ovat laatutietoisen treenaajan valinta

Nämä levypainot ovat oivat valinta erityisesti CrossFit harjoituksiin sekä voimaharjoitteluun. Bumper-levypainot ovat halkaisijaltaan aina 450mm ja ne on valmistettu laadukkaasta luonnonkumista sekä tehty kestämään kovemmankin käytön. Sportkraftin bumper-levypainot ovat huippulaatua ja ne on testattu yli 20 000 pudotuksella.  Asiakkaidemme suosikiksi on valikoitunut bumper levypainosarja.

Näytetään kaikki 20 tulosta