fbpx
Spider Tack Pihka, Heavy

Spider Tack Pihka, Heavy

22,9054,90

Spider Tack Heavy on paras valinta erityisen kuumiin olosuhteisiin. Tuote on vähemmän verkkomainen ja paksu mutta hieman pitävämpi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Maailman kuulu Spider Tack pihka nyt SportKraft verkkokaupasta!

Meiltä löydät maailman parhaimman pihkan kaikki mallit ainoana Suomesta. Tämä tuote on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi atlaskivien nostoon voimamies urheilussa! Toimii erinomaisesti myös kaikissa pitoa vaativissa lajeissa. Valikoimamme kattaa kolme erilaista mallia hieman erilaisiin olosuhteisiin.

Spider Tack Light on tuotesarjan ”kevyin” ja ohuin tuote. Se säilyy notkeampana kylmemmissä olosuhteissa kuin Heavy ja Competition malli, mutta toimii myös lämpimissä olosuhteissa. Tämä on myös helpoin puhdistaa pois käsistä käytön jälkeen, joko ruokaöljyllä, vauvanöljyllä tai rasvanpoistoaineella.

Spider Tack Heavy on paras valinta erityisen kuumiin olosuhteisiin. Se ei mene liian pehmeäksi ja joustavaksi, kun kilpaillaan kuumassa säässä. Tuote on vähemmän verkkomainen ja paksu mutta hieman pitävämpi erityisen kuumissa olosuhteissa.

Spider Tack Competition on monikäyttöisin pihkamallimme, joka toimii kaikissa olosuhteissa kuumasta ja kylmään. Voimamiesten suosikki ympäri maailman.

Tuotteet saatavilla kahdessa koossa, pienempi 74ml pakkaus ja suurempi 266ml pakkaus.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

74ml, 266ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Spider Tack Pihka, Heavy”