fbpx

SportKraft Naisten Crossfittanko, 15kg

299,00

Erittäin laadukas, näyttävä ja kestävä 15kg naisten crossfittanko naisille ja nuorille kaiken tyyppiseen harjoitteluun!

Varastossa

Kuvaus

Uusi tankomallisto on viimein saatu markkinoille! Nämä tangot on suunniteltu huippunostajien kanssa. Tanko malliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

SportKraft Naisten Crossfittanko, 15kg

Erittäin laadukas, näyttävä ja kestävä tanko toiminnalliseen harjoitteluun naisille ja nuorille on viimein valmistunut!

Tämä malli on tehty erityisesti naisten ja nuorten käyttöön. 15kg paino ja 25mm paksuus ovat virallisia mittoja naisten tangolle muunmuassa painonnostossa. nyt sinun on mahdollista hankkia edullinen ja erittäin kestävä ylestanko virallisilla mitoilla! Valmistimme tämän tangon nimensä mukaisesta käyttöön, joka palvelee kaikenlaista harjoittelua ja treenaamista, niin perusliikkeisiin, crosfitt-, voimanosto-, ja painonnostoharjoitteluun! Tämä tanko on erittäin hyvä valinta saleille, sillä se palvelee useita eri lajien harjoittelijoita samalla säästät tankohankinnoissa.

Kuten myös muissa tuotteissa, niin tässäkin SportKraft haluaa tarjota erilaisen ja parannellun vaihtoehdon. Tämän tangon laakerointi on puslien sijaan valmistettu huikealla kahdeksalle neulalaakerilla, jota harvemmin näkee yleistangoissa. Hyvä ja kestävä laakerointi on eduksi painonnosto ja crossfit harjoittelussa, jossa tangon pään pitää pyöriä liukkaasta nopeissa liikkeissä.

Tangon erikoisteräs on valittu voimanosto- ja painonnostotangon väliltä. Tämä valinta antaa tangolla sopivan jouston tiputuksia ja toiminallista harjoittelua varten, mutta myös tarpeeksi jäykkyyttä isoihin kyykkyihin, penkkipunnerrukseen ja maastavetoihin.

Oikealla viimeistelyllä ja teräsvalinnalla saimme tangolle huikean 210k PSI vetolujuuden ja 550kg kapasiteetin, joka on omalla tasollaan yleistankojen valikoimissa! 550kg kesto takaa sen, että tanko säilyttää ominaisuutensa myös isommilla kuormilla. Tämän takia se seoveltuu yleiskäytön lisäksi mm. suuriin kyykkyihin ja maastavetoihin.

Kuten kaikissa tangoissamme, niin myös tässä on keskikarhennus, joka tekee esimerkiksi kyykyistä turvallisia, kun tanko kestää kunnolla selässä. Tanko, sen mitat ja otemerkinnät ovat virallisten IWF (kansainvälinen painonnostoliitto) vaatimusten mukaiset. Tämän tangon pinnoite on kestävä ja näyttävä kovakromi.

SportKraft Naisten Crossfittanko – Ominaisuudet:

 • IWF-vaatimusten mukainen
 • Paino: 15kg
 • Pituus 201cm
 • Halkaisija 25 mm
 • Vetolujuus 210.000 PSI
 • Kapasiteetti 550kg
 • Yleistanko
 • Keskikarhennettu
 • Pinnoite Kovakromi
 • 8 neulalaakeria
 • Otemerkinnät 910 mm

Naisten Crossfittanko

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Naisten Crossfittanko, 15kg”