fbpx

Sportkraft naisten painonnostotanko, kilpailumalli

490,00

Sportkraft naisten painonnostotanko on yksi parhaista kilpailumallin painonnostotangoista. Sopii myös erittäin hyvin nuorille nostajille painonsa puolesta.

Varastossa

Kuvaus

Uusi tankomallisto on viimein saatu markkinoille! Nämä tangot on suunniteltu huippunostajien kanssa. Tanko malliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

Sportkraft naisten painonnostotanko, kilpailumalli

SportKraft Oly naisten painonnostotanko on yksi parhaista naisten painonnostotangoista joita on valmistettu. Sopii myös erittäin hyvin nuorille nostajille harjoitustangoksi painonsa puolesta.

Tämä tanko on suunniteltu kovaan käyttöön, niin treeneissä kuin kilpailuissakin. Se kestää kovimatkin tiputukset ja jatkuvan rasituksen. Erinomainen valinta kilpailuihin valmistautuville urheilijoille, kilpailukäyttöön ja niille, jotka haluavat käyttöönsä vain parhaan mahdollisen tangon! Kaikki tangon mitat ja ominaisuudet täyttävät kansainvälisen painonnostoliiton vaatimukset.

Kuten myös muissakin tangoissamme halusimme erottua joukosta laadulla. Tämä kilpailumalli on valmistettu 10 neulalaakerilla, joka on saman verran kuin kilpailijoiden kilpamalleissa. Tangon erikoisteräs on valittu pitkien testien jälkeen parhaaksi painonnostoharjoittelua varten, jotta siinä olisi tarpeeksi joustoa, mutta myös kestävyyttä jatkuvaa rasitusta ja tiputuksia varten. Kimmoisuudesta huolimatta tanko palautuu aina alkuperäiseen muotonsa nostojen ja tipusten jälkeen.

Tangossa on myös erikoisuutena keskikarhennus, jotta voit tehdä turvallisesti myös kyykkyharjoitukset ilman pelkoa, että tanko tippuisi selästä. Olemme panostaneet tangoissamme myös karhennukseen. Tässä mallissa karhennus on syvä ja pitävä, mutta ei niin leikkaava kuin voimanostotangoissa, joka oli nostajien suositus tällä tangolle.

Tanko on pinnoitettu päästä päähän kestävällä kovakromi pinnoitteella. Oikealla viimeistelyllä ja teräs valinnalla saimme tangolle huikean 215k PSI vetolujuuden ja 1100kg  kapasiteetin! 1100kg kesto takaa sen, että tanko säilyttää ominaisuutensa myös isoilla kuormilla. Tämän takia se seoveltuu yleiskäytön lisäksi mm. suuriin kyykkyihin ja maastavetoihin.

Tankomme haastaa kaikki vastaavat tuotteen myös hinnassa!

  • Jokainen tanko käytetään röntgen kuvassa ennen kuin se laitetaan myyntiin. Tällä varmistetaan, että tangossa ei ole valmistusvirheitä ja saadaan tasalaatuista tavaraa jokaisessa erässä.
  • Tankoja pidetään 550kg taivutuksessa tunnin ajan ja sen jälkeen tehdään mittaukset ettei tanko ole taipunut.

Jos haluat salillesi parhaan naistentangon painonnosto- tai toiminnalliseen harjoitteluun, niin tämä on oikea valinta!

 

Naisten painonnostotanko, kilpailumalli – Ominaisuudet:

  • Paino 15 kg
  • Paksuus  25 mm
  • Pituus 201 cm
  • Kovakromi pinnoite
  • 215 000 PSI vetolujuus
  • 10 neulalaakeria
  • Kapasiteetti 1100 kg
  • IWF vaaditut merkinnät

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sportkraft naisten painonnostotanko, kilpailumalli”