fbpx

SportKraft työnnettävä kelkka

299,00

SportKraft työnnettävä kelkka on erinomainen harjoitusväline kaikille tasosta riippumatta. Tällä harjoitat kestävyyttä, nopeutta ja räjähtävyyttä.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

SportKraft työnnettävä kelkka

SportKraftin työnnettävä kelkka on erittäin vahva rakenteinen tuote, niin toiminnalliseen-, kunto- kuin myös voimamiesharjoitteluun tehty tuote.

Tämä malli on varustettu kahdella tolpalla joiden paikan voi vaihtaa puolelta toiselle, jotta kelkkaa ei tarvitse kääntää ympäri käännöksen tullessa. Ilman tolppia reki on myös käytettävissä normaalina vedettävänä kelkkana, kun kiinnität siihen köyden tai valjaat.

Kelkan työntäminen ja vetäminen on erittäin tehokasta treeniä, joka vaatii voimaa sekä kestävyyttä. Saat maksimoitua voimaa sekä jalkojen lihaksien työntövoimaa. Myös kestävyytesi kasvaa tällä yhdellä yksinkertaisella harjoituksella.

Painoa kelkkaan saat lisättyä laittamalla keskellä olevaan tankoon levypainoja. Kelkan oma paino on 37 kg.

SportKraft työnnettävä kelkka on valmistettu parhaiden vaatimusten mukaisesti ja pinnoitettu kestävällä pulverimaalilla. Tämä on oikea valinta, jos haluat ammattimaisesti lisätä harjoitteluun vaihtelua, parantaa kestävyyttä, nopeutta ja antaa uutta ärsykettä lihaksille.

Valikoimistamme löydät myös tämän vedettävän kelkkamallin

Ominaisuuksia:

  • Pituus 100cm
  • Leveys 60cm
  • Paino 37kg
  • Toimii työnnettävä ja vedettävänä
  • Siirrettävät työntötolpat
  • Pulverimaalattu

Lisätiedot

Paino 37 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft työnnettävä kelkka”