SportKraft Foldable Wall rack / taitettava kyykkyteline

(1 tuotearvio)

499,00650,00

SportKraft Wall Rack teline on tilaa säästävä ja kasaan taitettava malli. Se valmistettu erittäin vahvasta 65 x 65mm profiilista, jonka seinämäpaksuus on 4mm! Tämä takaa turvallisen harjoittelun painolla kuin painolla

Kuvaus

SportKraft Foldable Wall rack / taitettava kyykkyteline

SportKraft on tuonut markkinoille 2 mallia seinäkiinnitteistä taitettavaa power rack telinettä!

Tämä tilaa säästävä ja kasaan taitettava malli on valmistettu erittäin vahvasta 65 x 65mm profiilista, jonka seinämäpaksuus on 4mm! Tämä takaa turvallisen harjoittelun painolla kuin painolla!

Valikoimamme kattaa kaksi eri mallia, joista voit valita käyttöösi sopivan. Vähemmän tilaa vievä malli aukeaa seinästä vain 50cm ja suurempi malli 101cm. Taitettuna SportKraft Foldable Wall rack tulee vain 15 cm ulos seinästä, kun sitä ei tarvitse.

Seinään pultattava teline on nopeasti taitettavissa seinää vasten, jolloin se ei vie juurikaan tilaa. Pikalukoilla toimiva lukitus on nopea, varmatoiminen ja helppo käyttää.

Tarkkaan valittu profiili ja testattu materiaalipaksuus antavat tuotteella 500kg kapasiteetin. Kapasiteetin saavuttamiseksi edellytetään tietenkin myös vahvaa seinäkiinnitystä. Voit pultata tuotteen suoraan seinän koolaukseen tai lisätä vahvuutta asentamalla esimerkiksi 2×4 tai 2×5 puupalkin seinäkiinnikkeiden välille.

Erikoisuutena tässä kyykkyhäkissä on sen kokoontaitettavuus. Kallisarvoista lattiatilaa saa vapautettua hetkessä, kun teline taitetaan seinää vasten, tällöin teline erkanee seinästä vain 23 cm! Pikalukoilla toimiva kolmivaiheinen lukitussysteemi on nopea, varmatoiminen ja helppo käyttää.

Teline kiinnitetään seinään, ja kiinnitysmenetelmä on valittava seinämateriaalin mukaan. Asennuksessa ja käytössä on otettava huomioon myös seinän kantavuus, joten ammattilaisen arviointi asennusmenetelmästä on tarpeen. Kiinnitystavasta tulee erittäin tärkeä varsinkin turvapinnoja käytettäessä.

Kyykkyharjoittelun lisäksi kyykkähäkki sopii myös pystypunnerruksiin, kulmasoutuun ja sopivan penkin kanssa penkkipunnerruksiin ja kaikkiin sen variaatioihin.

Tuotteen hintaan kuuluu itse telineen lisäksi tietenkin tankokoukut ja säädettävä 32mm paksu leuanvetorauta. Telineen pystytolpat on numeroidut, joka helpottaa käyttöä.

Rungon koko:

 • 65x65x3mm, 50cm malli
 • 75x75x3mm, 101.5cm malli

SportKraft Foldable Wall rack / taitettava kyykkyteline – Ominaisuudet

 • Paksu ja erittäin kestävä 65 x 65 x 4mm runko
 • Korkeus 229cm, leveys 122,5cm
 • Paino 66kg tai 86kg
 • Syvyys seinästä toimintakunnossa 50cm tai 101,5cm
 • Kapasiteetti 500 kg
 • Harjoittelukorkeus säädettävissä 5cm välein
 • Mukana J-koukut
 • 32mm leuanvetotanko

Valikoimastamme löydät myös lisävarusteet, jotta saat kaiken irti SportKraft monitoimitelineestä:

SportKraft foldable rack 8

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Syvyys seinästä

50cm, 101cm

Turvapinnat

Ei turvapinnoja, Turvapinnoilla

1 arvio tuotteelle SportKraft Foldable Wall rack / taitettava kyykkyteline

 1. Simo

  Itsellä ollut käytössä reilut puoli vuotta ja käytettävyyttä ei pysty moittimaan.
  Viimeistelyn taso ei ole ehkä aivan 100% ja etenkin taivutetuissa metalliosissa oli/on heittoa mutta tämä ei olennaisesti vaikuta käyttöön, asennusta hankaloitti jonkun verran.
  Tuote on eri kuin mitä tuote kuvissa (ainakin kesällä 2021). Itse porailin palkkeihin lisäreikiä jotta sain leuanvetotangon vaakapalkkeihin kiinni.

Lisää arvio