bumper luonnonkumi
Ale!

Sportkraft Bumper, basic

22,0080,00

SportKraftin laadukkaat luonnonkumiset ja kulutusta kestävät bumper levyt testattuna kovaa käyttöä varten. Valmistettu 100% kumista ja teräskeskiöllä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Nyt ennakkomyynnissä ALE hintaan! Toimitukset viikolla 32!

 

SportKraft luonnonkumiset bumper levyt ovat kauttaaltaan tiheää kumia ja tehty kovaan treenikäyttön! Nämä n.50mm keskireiällä varustetut levypainot sopivat kaikkiin 50mm levytankoihin. Bumperlevy on oikea valinta kaikkiin painonnostoliikkeisiin, crossfit harjoitteluun, ja treeniin jossa painoja tiputetaan alustalle vyötärön yläpuolelta.

Esimerkkeinä maastavedot, rinnallevedot, työnnöt ja tempaukset. Näitä levyjä voit käyttää ilman huolta lattian tai painojen vaurioitumisesta! Tämä malli soveltuu erityisesti käytettäväksi pehmeämmillä alustoilla, kuten kumilaattojen päällä, jolloin tano ei pomppaa, niin paljon tiputuksen jälkeen.

SportKraftin kaikissa bumpereissa on sama virallinen halkaisija eli 45cm. Erinomainen valinta kaikkeen voimaharjoitteluun ja crossfit harjoituksiin.

Ominaisuudet:

  • Umpikumia
  • Virallinen 45cm halkaisija
  • n.50mm halkaisija reikä
  • Levytankoreikä vahvistettu metallirenkaalla
  • Paino ilmoitettu pinnassa
  • Väri: musta

 

Luonnonkuminen levy myöskin pomppaa/joustaa vähemmän kuin rouhekuminen malli. Valikoi itsellesi paras malli käyttötarkoituksen ja alustan mukaisesti. Alla olevasta taulukosta näet vertailun eri mallien välillä.

Paino Leveys Halkaisija
5kg 20mm 450mm
10kg 45mm 450mm
15kg 60mm 450mm
20kg 75mm 450mm
25kg 100mm 450mm

Lisätiedot

Paino 20 kg
Paino

5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sportkraft Bumper, basic”